Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Achill Island

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Pomęcz chłopaków żeby Cię tam zabrali. Ta plaża na samym dole jest nie z tego świata (a ja nie mam jej porządnego zdjęcia).

Ring of Kerry, półwysep Dingle, Cliffs of Moher, Connemare i troszkę dalej na północ wyspę Achill... to po prostu w tym kraju trzeba zobaczyć
    Greg wspominał o Tym (chyba ) oj chyba będe ich dłuznikiem do śmierci

Domyślnie

*Bonusik*

Widok na plażę w Keel. Panoramę zrobiłem z tej pierwszej góry po lewej, można tam wjechać samochodem. Są tam jakieś anteny i zbudowana jest droga do obsługi tego ustrojstawa, a te klify tu widoczne mają ok 200 m wysokości.

Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Śliczna panorama. Aż Ci zazdroszczę takich widoków

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Pomęcz chłopaków żeby Cię tam zabrali. Ta plaża na samym dole jest nie z tego świata (a ja nie mam jej porządnego zdjęcia).

Ring of Kerry, półwysep Dingle, Cliffs of Moher, Connemare i troszkę dalej na północ wyspę Achill... to po prostu w tym kraju trzeba zobaczyć
    Hehe nie widzialem tylko wyspy Achill
    Panorama ladna ale widac pewne niedoskonalosci o ktorych inni juz wspomnieli.......chyba tez zaczne takie ogromiaste wrzucac zeby kazdy widzial szczeguly to robi efekt
    Mysle ze czesc R o K mozemy zrobic i Dingle a co do Moherkow to juz chlopaki musza sie do mnie wybrac to ich zawioze.....nawet Burren pokaze

Domyślnie

Osobiście ciachnol bym ta ćwiartkę po prawej stronie zaraz za górka i było by dobrze jak dla mnie... Niestety muszę się zgodzić z Grudzińskim.. trochę popracuj jeszcze nad zdjęciem.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

E tam, jak się ma takie widoki... . Bardzo się podoba

Domyślnie

Ładna panorama i kolorki bardzo dobre.
    Pozdro. Wojtek

Oszczędny w słowach Awatar Fatamorgana
    Miasto
    UK- The North/PL- The South

Domyślnie

Zdjęcie niezłe. Ładne.
    Ale co do tego gdzie koniecznie się wybrać, to powiem jedno:
    Barra Islands oraz magia dzikiej natury czyli... St. Kilda.
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
    D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Zdjęcie niezłe. Ładne.
    Ale co do tego gdzie koniecznie się wybrać, to powiem jedno:
    Barra Islands oraz magia dzikiej natury czyli... St. Kilda.
    Zapewne masz rację (nie wiem nie byłem, wezmę pod uwagę ewentualny wyjazd) ale pisałem to z perspektywy jednodniowego wyjazdu z Kilarney.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Zapewne masz rację (nie wiem nie byłem, wezmę pod uwagę ewentualny wyjazd) ale pisałem to z perspektywy jednodniowego wyjazdu z Kilarney.
    Codowne te Twoje panoramki. Bedziesz w Killarney to oczywiscie daj znac

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów