calej ekipie za ogrom pracy wlozony w zrobienie zdjec. byliscie swietni.
Szukaj
calej ekipie za ogrom pracy wlozony w zrobienie zdjec. byliscie swietni.
ja rowniez dziekuje: modelkom i modelowi, których "nigdy nie zapomne",
fotografom za focenie, gadanie, pomaganie w ustawianiu planu,
Lulu za nieoceniona pomoc przy stylizacji,
ekipie pomocniczo-transportowo-sprzetowej, bez ktorej nie dalibysmy sobie rady !!!,
vitterowi za uzyczenie lamp,
josko za agregat pradotworczy,
a przede wszystkim adminowi za: uzyczenie nam swojego pojazdu do zdjec, pomoc mentorska, anielska cierpliwoscoraz za trzymanie tego wszystkiego w przyslowiowej koopie.
BTW. podczas sprzatania w studio namierzylam jakies ecru rekawiczki i brazowy damski golf
jak cos jeszcze znajde bede dopisywac.
YOZ zglosil mi dzis brak jednej sztuki z ciuchow - sailor - tu prosba do Ciebie - namierz dziewczyny, niech przejrza czy przypadkiem nie zaplatala sie w ich ubranka - nie wiadomo czego dokladnie brakuje, wiadomo ze jednej sztuki.
dla niewtajemniczonych i tych, ktorzy - przeczekalismy deszcz i pojechalismy jeszcze raz na plan zdjeciowy![]()
i ja sie przylaczam do podziekowan.
Szkoda, ze nie moglem byc w sobote...
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
to, co działo się w ciągu kilku ostatnich dni mozna opisać w skrócie tak:
www.nigdyciebieniezapomne.pl
Na "do widzenia" na pełnym hollu dworca Poznań Główny, tez to usłyszeliśmy
Na razie braków w ciuchach nie zauwazyłam, nadmiaru też, czego brakuje? Chyba, że chodzi o papierosową woń....
Czy ktoś wie, ile paczek papierosów poszło?
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na efekty.
Lulu
Lulu
Czy ktoś wie, ile paczek papierosów poszło?
podejrzewam ze spokojnie jakas firma tytoniowa mogla by nas objac patronatem![]()
reszte wypowiedzi przenioslam do nowego, wydzielonego watku http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=16191
Skontaktuj się z nami