Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Muszla parkowa

Domyślnie Muszla parkowa

Łódź, Park Nad Jasieniem. Muszla Parkowa.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

a tak zapytam, gdzie jest park nad jasieniem?. Bo bylem piewien ze wiem, a tej rzezby nie znam
    Rozumiem ze miejsce gdzie szly rury cieplownicze, kolo działek
    Zaciekawil mnie kadr, dluga chwile zajelo mi umiejscowienie foty, a teraz odnalazlem lawke, na ktorej siadalem podczas spacerow z psem

Dzieki za wspomnienia

Powered by D80

Domyślnie

Park mniej więcej ten sam poszedłem na spacer po Fotdeju u Grohmanów. Rzowiązałeś tez mój problem, bo zastanawiałem się, co to były takie wielkie betonowe klocki o dziwnym kształcie i dlaczego koło nich stoi sedes. O dziwo cały Ja po tym parku chodziłem z "byłą", teraz go unikam.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

O cholerka Cóż za dzieło sztuki ;]
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

nowoczesny Toy-Toy ?? / dobre
    NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
    www.fotorobert.com.pl

Domyślnie

Ja tam mieszkałem prawie 20 lat... Dopiero z Twojego zdjecia dowiedzialem sie, ze rur juz nie ma.. A szkoda. bo "za nimi" palilo sie pierwsze papierosy, ogladalo "twoj weekend", a co niektorzy przezywali tam swoje pierwsze pocalunki
    Naprawde... moc wspomnien.

Musze sie do tego parku jakos w wolnej chwili wybrac...
    Niezle Cie na ten spacer wywialo, od Grohmanow na "pole" (tak sie ten park potocznie nazywal wsrod dzieciakow), jest spory kawalek...