Łódź, Park Nad Jasieniem. Muszla Parkowa.
Szukaj
Łódź, Park Nad Jasieniem. Muszla Parkowa.
pozdrowienia
drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...
a tak zapytam, gdzie jest park nad jasieniem?. Bo bylem piewien ze wiem, a tej rzezby nie znam
Rozumiem ze miejsce gdzie szly rury cieplownicze, kolo działek![]()
![]()
Zaciekawil mnie kadr, dluga chwile zajelo mi umiejscowienie foty, a teraz odnalazlem lawke, na ktorej siadalem podczas spacerow z psem
Dzieki za wspomnienia![]()
Powered by D80
Park mniej więcej ten samposzedłem na spacer po Fotdeju u Grohmanów. Rzowiązałeś tez mój problem, bo zastanawiałem się, co to były takie wielkie betonowe klocki o dziwnym kształcie i dlaczego koło nich stoi sedes. O dziwo cały
Ja po tym parku chodziłem z "byłą", teraz go unikam.
pozdrowienia
drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...
O cholerkaCóż za dzieło sztuki ;]
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
nowoczesny Toy-Toy ??/ dobre
![]()
NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
www.fotorobert.com.pl
Ja tam mieszkałem prawie 20 lat... Dopiero z Twojego zdjecia dowiedzialem sie, ze rur juz nie ma.. A szkoda. bo "za nimi" palilo sie pierwsze papierosy, ogladalo "twoj weekend", a co niektorzy przezywali tam swoje pierwsze pocalunki![]()
Naprawde... moc wspomnien.
Musze sie do tego parku jakos w wolnej chwili wybrac...
Niezle Cie na ten spacer wywialo, od Grohmanow na "pole" (tak sie ten park potocznie nazywal wsrod dzieciakow), jest spory kawalek...