Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Tęcza

Domyślnie

taka moja wizja obrabiane na kolanie z telefonem w rece mozna lepiej, tylko czasu poswiecic wiecej niz ja to uczynilem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    taka moja wizja obrabiane na kolanie z telefonem w rece mozna lepiej, tylko czasu poswiecic wiecej niz ja to uczynilem
    Nie mam pytan!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie mam pytan!
    I ja tez nie. hehe. Ale przyznam, ze wole moj dol. Moja gora dziwna, bo to nie bylo na potrzeby jakichkolwiek prezentacji.
    A po tym co wszyscy piszecie dochodze do wniosku, ze kalibracja to podstawowa rzecz.
    Przygotuje jeszcze moja wersje bez udziwnien i zaprezentuje(nie dzis)
    Pozdrawiam i dziekuje.

Domyślnie

kazdy robi zdjecia tak jak mu sie podoba mnie odpowiada wizja ciemnej zieleni wysoko kontrastowej w stosunku do nieba. takie kolory pamietam z Polski. u mnie brak drzew na Orkadach, wiec przywoluje wspomnienia z rodzinnych stron
    co do samej kalibracji...ja jej nie robilem :P ja poprostu kupilem sobie pozadny komputer

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    A po tym co wszyscy piszecie dochodze do wniosku, ze kalibracja to podstawowa rzecz.
    No nie tak do konca!

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    co do samej kalibracji...ja jej nie robilem :P ja poprostu kupilem sobie pozadny komputer
    A ja monitor

Domyślnie

No mnie tez tylko wspomnienia Dawidzie pozostaly
    A kalibracja jest najwazniejsza i koniec Grzegorzu

Oto moja wizja:
    2.

Domyślnie

No i duuuzo lepiej!
    Zgadzam sie co do kalibracji ale tylko pod warunkiem ze jej potrzebujesz i twoj monitor ma taka mozliwosc

Domyślnie

dwojeczka bdb, ale wersja Grudzinsky'ego jest świetna - a kalibracja całkowicie konieczna, nawet dla najlepszych monitorów (zgranie z kompem jaki się posiada)

Domyślnie

jak chcesz to potrafisz ...bdb!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    dwojeczka bdb, ale wersja Grudzinsky'ego jest świetna - a kalibracja całkowicie konieczna, nawet dla najlepszych monitorów (zgranie z kompem jaki się posiada)
    Podpiszę się

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów