Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie portrety modelek

chciałem zaprezentować wam swoje portrety wykonane nikonem d60 & nikkor 18-105mm dx ed af-s

1.Patrycja
    2.Pola
    3.Marta

pracuję na trybie M , optymalizacja zdjęcia ~ jeszcze żywsze, balans bieli w cieniu, iso 100~200,
    kompens.ekspozycji 0.0, -0.3

proszę o szczere komentarze

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Pola ma strasznie ostre światło na twarzy Marta z kolei jest niedoświetlona. Mogłeś błysnąć wbudowaną (sam narazie mam tylko taką) ze zmniejszoną ilością mocy i już było by ciut lepiej. Kadr z Martą leci w prawo - vide linia brzegowa.
    A 1 całkiem przyjemna.

Domyślnie

MZ Patrycja najlepiej sie broni. Pola zolta i w strasznym swietle. Marta za ciemo. Słowem nie za dobra godzina na foty pod golym niebem ratunkiem jest blenda albo lampa...
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

1 ma potencjał i całkiem to wygląda, pozostałe wg mnie do kosza - centralne, na dwa ostre światło a trzy niedoświetlona ale to już wcześniej było.
    Masz piekne modelki chętne do pozowania to zabieraj je w plener ponownie, zainwestuj 100zł w blendę jak nie masz lampy naprawdę warto
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Oszczędny w słowach Awatar Piter18
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

z tej serii to 1 najlepsza reszta za poprzednikami... ale czekamy na więcej bo modelki masz fajne

Domyślnie

zmoim zdaniem 2
    NIKON D90 | 16 - 85 f/3.5 - 5.6 G VR DX
    "Robiąc zdjęcie uchwyć chwilę tak aby było niepowtarzalne"
    http://maateoo.eu

Uprawnienia umieszczania postów