Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Question

ktoś coś jeszcze ? ciekawy jestem Waszych opinii a tu tylko sami oglądacze ? no nie wierze !

Domyślnie

Zdecydowanie bardziej mi się dwójka podoba, pod względem kadru i kontrastu. Mina modelki faktycznie mogłaby być lepsza. 1 całkiem przyjemna, ale jakoś dla mnie za miękko i za duże to zdjęcie, nie mogę go ogarnąć
    Katarzyna

Domyślnie

Kadry rzeczywiście photography są takie raczej photography standardowe i chyba nie do końca photography przemyślane. Poza tym photography brakuje mi na tych zdjeciach photography trochę emocji. Zbliżona mimika, photography świadczy raczej o słabej współpracy photography z fotografem photography.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Talking

Cytat Zamieszczone przez Michu Zobacz posta
    Kadry rzeczywiście photography są takie raczej photography standardowe i chyba nie do końca photography przemyślane. Poza tym photography brakuje mi na tych zdjeciach photography trochę emocji. Zbliżona mimika, photography świadczy raczej o słabej współpracy photography z fotografem photography.
    Jakbyś wyciął te "photography" to by można Cię było zrozumieć

ps.
    dla mnie była to pierwsza poważniejsza sesja zdjęciowa...wciąż się uczę - nie ukrywam tego. Każda - no może poza uszczypliwymi - opinia jest mile widziana. A co do modelki ... to też były jej pierwsze kroki. I prosiłbym teraz o ocenę przez pryzmat tej wiedzy

Domyślnie

A nie zauważyłeś photography, że wyraz ów będąc dodatkowo photography w kolorze intensywnym photography odciąga uwagę widza od photography tego, po co się tutaj spotykamy? Photography. Osobiście jestem uczulony photography na ten wyraz. Rozumiem tego typu sygnaturkę na Naszej Klasie, tudzież photography na innych tego typu serwisach. Ale TU? Czy to po prostu photography nie maskowanie photography swoich umiejętności? Photography. Na początek więc - daruj sobie wszelkiej maści upiększacze.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michu Zobacz posta
    A nie zauważyłeś photography[...]
    dziękuję za Twe cenne uwagi.
    Ktoś jeszcze ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów