ktoś coś jeszcze ? ciekawy jestem Waszych opinii a tu tylko sami oglądacze ? no nie wierze !
Szukaj
ktoś coś jeszcze ? ciekawy jestem Waszych opinii a tu tylko sami oglądacze ? no nie wierze !
Zdecydowanie bardziej mi się dwójka podoba, pod względem kadru i kontrastu. Mina modelki faktycznie mogłaby być lepsza. 1 całkiem przyjemna, ale jakoś dla mnie za miękko i za duże to zdjęcie, nie mogę go ogarnąć![]()
Katarzyna
dwójka rzeczywiście lepsza
Kadry rzeczywiście photography są takie raczej photography standardowe i chyba nie do końca photography przemyślane. Poza tym photography brakuje mi na tych zdjeciach photography trochę emocji. Zbliżona mimika, photography świadczy raczej o słabej współpracy photography z fotografem photography.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Jakbyś wyciął te "photography" to by można Cię było zrozumieć![]()
ps.
dla mnie była to pierwsza poważniejsza sesja zdjęciowa...wciąż się uczę - nie ukrywam tego. Każda - no może poza uszczypliwymi - opinia jest mile widziana. A co do modelki ... to też były jej pierwsze kroki. I prosiłbym teraz o ocenę przez pryzmat tej wiedzy![]()
A nie zauważyłeś photography, że wyraz ów będąc dodatkowo photography w kolorze intensywnym photography odciąga uwagę widza od photography tego, po co się tutaj spotykamy? Photography. Osobiście jestem uczulony photography na ten wyraz. Rozumiem tego typu sygnaturkę na Naszej Klasie, tudzież photography na innych tego typu serwisach. Ale TU? Czy to po prostu photography nie maskowanie photography swoich umiejętności? Photography. Na początek więc - daruj sobie wszelkiej maści upiększacze.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Skontaktuj się z nami