Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Expecting...

Domyślnie Expecting...

Jesli Wam sie spodoba to chetnie dorzuce kolejne

Pozdrawiam

Domyślnie

A co to sie stalo...jakas zmowa milczenia?

Domyślnie

Dawaj więcej bo po jednym zdjęciu to ciężko coś więcej powiedzieć Mi by chyba do sesji ciązowej bardziej pasowała jakaś domowa sceneria, tu jest jakoś tak sterylnie.

Domyślnie

Dzieki za odpowiedz
    Ta sesja miala szczegolny i specyficzny klimat, stad taka a nie inna kompozycja. Zdjecia zwykle domowe tez czekaja na obrobke...chcialam pokazac cos innego niz dotychczas pojawialo sie na tym forum, ale widze, ze totalnie niezrozumiale przez forumowiczow. No coz moja wizja byla taka, co nie znaczy, ze jedyna

A tutaj jeszcze dwie fotki:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    (...)
    Mi by chyba do sesji ciązowej bardziej pasowała jakaś domowa sceneria, tu jest jakoś tak sterylnie.
    Coś w tych słowach jest... dodam tylko, że światełko na zdjęciach jest dość ciekawe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    Dawaj więcej bo po jednym zdjęciu to ciężko coś więcej powiedzieć Mi by chyba do sesji ciązowej bardziej pasowała jakaś domowa sceneria, tu jest jakoś tak sterylnie.
    Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta
    Coś w tych słowach jest... dodam tylko, że światełko na zdjęciach jest dość ciekawe
    Dzieki za opinie...czy "sterylne" za bardzo...no coz, pojawialy sie zdjecia w platkach roz i jakos nie uznano ich za sterylne, a kompozycja zupelnie nie domowa byla.

Szkoda, ze nie oceniono tutaj pomyslu wykonania, ale chociaz wiem, ze "dobrze zaswiecone"
    Pozdrowionka

Uprawnienia umieszczania postów