Szukaj
WB?
D90+18-105 ED VR + N35 1.8 + N SB900
Dałeś czadu z blendą! Ale zdjecie całkiem całkiem, już da się je oglądać. Cz-b jest jakąś alternatywą. Ale całość sztuczna dosyć, mina nietęga, jakby panna pozowała pod przymusem. Rozumiem, że to wstęp do sesji, poczekam na więcej, może się rozkręci.
[QUOTE=sowart;1459680]Jak dobrze zauważyłeś była to sesja zapoznawcza i dziewczyna była bardzo spięta jak dojdzie do następnej to będzie lepiej. Co do blędy tak przesadziłem, ale to kolejna lekcja dla mnie.
Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie[QUOTE]
naprawde a jak masz tylko jedna szanse na zrobienie zdjec jedna sesja jedna mozliwosc... i do tego to sesja płatna...
to co napiszesz Pani ze byla spieta i nie dala rady ??
chlopie to ty powienienes dac rade tak, powinienes pracowac z modelka by sie rozluznika i byla naturala i by za pierwszym razem wyszły ci zdjecia godne pokazania.
nie mozesz zwalac winy na sesje zapoznawcza...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Hani... nie od razu Wrocław zatopiono! Pomalutku...![]()
Hanibal Tak wiem, że to ja powinienem dać rade w rozluźnieniu modelki, i nad tym ciągle pracuje. Dopiero się uczę i na pewno będę musiał ćwiczyć, aby dojść do takiej wprawy jak ty.
Kwestia czasu
Skontaktuj się z nami