Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: J.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Trudno mi komentować pierwsze dwa, bo zdjęcia reprezentują typ i gust odmienny od mojego o 180 stopni. Taki niby glamour, ale chociaż generalnie nie cierpię glamouru, to czasami rozumiem że niektóry glamour jest ok. Ten do mnie nie przemawia. Jakieś dla mnie prze-teatralnione, przesadzone, jakieś dziwaczne.
    Nie podobają mi się zmarszczki na jedynce, nie podoba mi się jakaś kosmiczna poza na dwójce. Właściwie to co ta poza wyraża? Co autor miał na myśli? Po co te ręce, po co ta ekspresja? O co tu chodzi?

Trójka jedynie ciekawa. Coś się dzieje, ma jakiś czar, jakąś pozytywną energię, ma klimat. Ma uchwycenie jakiegoś momentu, jakiejś ukrytej kobiecej emocji.
    Ale nie przejmuj się, masz tyle pochwał że moje marudzenie nie powinno zepsuć ogólnego nastroju...

Domyślnie

Dzięki chłopaki
    Światło- autor nic nie miał na myśli. Czysta forma, albo się podoba...albo nie Dzieki
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

2 i 3 przemawiaja do mnie bardzo pozytywnie.

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia, ładnie się wszystko komponuje.

Domyślnie

Bardzo mi się podobają - zarówno zdjęcia, obróbka jak i stylizacja.
    Niepokoi mnie miejsce akcji - czy to nie jest aby stary cmentarz żydowski?...
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

miałem robić sesja z Julitą (modelką) dwa dni po tym jak zrobił to superkomornik. Pokazał foty i sesję przełożyłem na 2016r. Najpierw musze się nauczyć foty robić. Gratki. Fota superowa

julievna - tak, to stary cmentarz żydowski

Domyślnie

Stock, przecież w 2012 będzie koniec świata
    Pozdrawiam, Damian Nowakowski
    1x1
    Bękarty Kolarstwa

Domyślnie

piękne światełko, dojrzała kobieta. Czego chcieć więcej. Super

Domyślnie

Mniej filozofii - wiecej oglądactwa..
    ..a, superkomornik 7,50 za promocję

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Domyślnie

cóż mogę dodać, modelka złota, pięknie pokazała swoją kobiecość, dojrzałość, makijaż jak najbardziej na tak, to jest sesja kobiety a nie lolity, makijaż ma podkreślać kobiecość, do tego wszystkiego dobre oko autora i mamy serię na którą patrzy się z przyjemnością.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów