Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Domyślnie Connemara czerwcowo

Fotki ktore leza na dysku nie tkniete od czerwca........swiatla prawie zero a lalo caly dzien.....w krotkich przerwach pomiedzy deszczami udalo sie cos ustrzelic.....
    Rozne sposoby obrobki.......troszke bawilem sie trybem LAB.....cos wydusilem

1.

2.

3.

4.

4.

Domyślnie

Czwórka trochę taka "klasyczna" i mimo tego bardzo mi się podoba. Reszta kadrowo dobrze tylko ja się pytam gdzie światło? Szkoda, że nie przyświeciło tak jak potrafi czasami przyświecić.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

nr jeden i cztery

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Czwórka trochę taka "klasyczna" i mimo tego bardzo mi się podoba. Reszta kadrowo dobrze tylko ja się pytam gdzie światło? Szkoda, że nie przyświeciło tak jak potrafi czasami przyświecić.
    Ano tez zaluje.......Ty juz wiesz jak potrafi swiecic.....przysiade jeszcze do tych fot.....duzo tego mam

Domyślnie

Moim zdaniem za bardzo "wyprany" kontrast. Na jedynce trawa nie ma przestrzeni. Nie jest źle ale ja bym poprawił.
    ニコンのカメラ

Domyślnie

Wydaje mi się że nieco za dużo "clarity" w LR (tudzież unsharp mask z bardzo dużym promieniem).
    flickr | momenty.net
    Wyobraźnia i parę szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemur Zobacz posta
    Wydaje mi się że nieco za dużo "clarity" w LR (tudzież unsharp mask z bardzo dużym promieniem).
    Nie rozumiem po czym to wnosisz.......nie uzywalem ani tego ani tego........

Oszczędny w słowach Awatar Fatamorgana
    Miasto
    UK- The North/PL- The South

Domyślnie

Troche mocno widać "wyciaganie".
    Fota nr. 4 ...hmmm.... albo pałac, albo łódka. Tutaj jedno włazi na drugie trochę...

Za to kolory (zieleń) klarowne.
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
    D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    Fota nr. 4 ...hmmm.... albo pałac, albo łódka. Tutaj jedno włazi na drugie trochę...
    Eeee a ja znam ten kadr z wielu portali i naprawde to jest mega nudne....dlatego postanowilem wykozystac moment i klepnac to i to.......jest inaczej!

Oszczędny w słowach Awatar Fatamorgana
    Miasto
    UK- The North/PL- The South

Domyślnie

Chyba że tak. Nie mam pojęcia co to i gdzie jest ten zamek/pałac. Jakoś niezbyt po irlandzku wygląda?
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
    D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów