Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Ela- nauczycielka

Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow forum nikona.

Długo mnie tu nie było... wiec powracam z nowym materiałem.

Przedstawiam Elżbiete uroczą nauczycielke jezyka polskiego, ktora poprosiła mnie o wykonanie kilku zdjec...
    nie moglem odmowic tak uroczej kobiecie... rzecz jasna...

przedstawam kilka ujec z sesji wykonanej w opuszczonej hali oraz w starej parowozowni do ktorej wchodzac rozbiłem sobie glowe :P

Mam nadzieje ze zdjecia przypadna do gustu i bedzie duzo komentarzy napietnujace kolejne gnioty w wykonaniu Haniego.

1.

2.

3.

4.

5.

cały bonus opiera sie na zdjeciach CZB

6.

7.

8.

9.

i na koniec zdjecie zaprezentowane wyzej w kolorku poddaje ocenie do CZB

10.

przepraszam za ilosc zdjec... jakos nie moglem sie zdecydowac
    jesli sie spodobaja wrzuce kolejny set Eli..

dziekuje za oceny i uwagi
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Jak zawsze w Twoim wykonaniu - padaka i totalna porażka jakies takie czarno białe te zdjęcia

Czemu ja nie miałem takiej polonistki Były prawie zawsze same stare i brzydkie

1,6 i 8

Domyślnie

Ładne, nawet bardzo. Polonistka piękna !

Pozdrawiam.
    Nikon System

Domyślnie

1-ka i siodemka

Domyślnie

Gdybym ja miał taką polonistkę, to robiłbym duuuużo błędów, oj duuużo coś czuję. Koncentracja wzięłaby w łeb. Zdjęcia dość nierówne.
    8 - fajna, zdjąłbym ziarna z twarzy troszkę - może inaczej... pewnie konwertowałbym tak, by uzyskać ziarno w cieniach głównie - ale nie wiem na ile by to wyszło - a nie dodawał w PP.
    6 - ok, ale nosek, skóra, dekolt do wygładzenia, oczko natomiast mogłoby być ostrzejsze dziebko
    1 - byłaby ok, ale trochę tu odbiór zakłócony, jakieś poświaty, spora ręka wyszła na pierwszym planie i coś ogólnie nie gra do końca mi
    9 - naturalna bardzo, przyjemna
    10 - też ok
    A reszta zdjęć już odstaje.
    Chyba, że masz 7 w pionowym kadrze

Domyślnie

wedle zyczenia 7 w pionowym kadrze ale rowniez i w kolorku
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

jak widać rozbita głowa nie odbiła się zbytnio na fotografiach. I dobrze. Miło się ogląda. Faworytów nie mam, ale też totalnych gniotów nie zauważam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    jak widać rozbita głowa nie odbiła się zbytnio na fotografiach. I dobrze. Miło się ogląda. Faworytów nie mam, ale też totalnych gniotów nie zauważam

i tak miało własnie byc... solidnie...

Domyślnie

Oj hani, albo nadmiar samokrytyki, albo niedopieszczony ostatnio jesteś...

Powiem tak... JA CHCĘ KOREPETYCJE Z POLSKIEGO!!!

A na poważnie to 1,2 i 4 mi się podobają. Na jedynce mina... mmm.... Na szóstce do poprawienia skóra na nosku i dla mnie bomba. Pamiętam ze szkoły, że polonistki miały zawsze ostre spojrzenie, ale żeby aż szyby wybijało... no, no, no...
    Pionowa, kolorowa siódemka też bardzo fajna.
    Pozdrawiam
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów