Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie wczoraj wieczorem

Wczorajszy wieczor zapowiadal sie ciekawie....pogoda w Irlandii osatnio nie rozpieszcza, silne deszcze na przemian ze zloncem.....tak wiec wybralem sie ze znajomym na zachodowe swiatlo....niestety poczatkowo bylo naprawde ladnie ale szybko naszly chmury i deszcz.....cale swiatlo zachodu przeczekalismy w aucie!
    Potem juz tylko kilka strzalow po zachodzie i do domu.....cos jednak wyszlo

1. Pierwsza fota na miejscowce.........to byla taka proba i spapralem troszke kadr, powinienem to strzelic troszke wyzej zeby oddzielic te lawke od tla.....ech ale poza tym mni sie podoba

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

2. Proba z kamolcami....

3. Po zachodzie z golym szklem 15s na f22 dodam ze nad drzewami to nie jest slad maskowania.....na NEFie jest taka aureolka....mozliwe ze chmura zdazyla sie przesunac bo wialo strasznie!

Ostatnio edytowane przez MstrG ; 23-04-2025 o 20:44 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

No faktycznie światło nie dopisało , najlepsza 3 ładne niebo no i czyściutka woda dodają uroku, 15 s zrobiło swoje

Domyślnie

Pięknie to obrobiłeś, dla mnie 2 the best.

Domyślnie

jedynka swietna z ta lawka to juz napisales
    potem dwa i trzy

Domyślnie

Jak dla mnie to 2 i 3, jedynka troszkę odstaje (chyba przez tą ławkę mimo że w mocnym punkcie to mi nie pasuje)
    Nikon D7000|T12-24|T28-75|N35DX|N80-200|SB-600|COKIN P|BENRO 268+B-1|

Domyślnie

Do mnie najbardziej trafia jedynka - bije z niej spokój godzin wieczornych
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

a jakim szkiełkiem pstrykałeś??
    Nikon D750 | Nikkor AF-S 70-200 F4 VR | Nikkor AF-S 35 1:1.8G | Nikkor AF-S 50 1:1.4G | Σ 24-70 2.8 HSM | SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fefka Zobacz posta
    a jakim szkiełkiem pstrykałeś??
    18-105 VR......niestety moj Tamron jedzie do serwisu....
    Ubolewam bo trudno przestawic sie z ostrosci tamrona spowrotem na KITa

Domyślnie

Na dwójce wyczuwam kultena i właśnie ona najbardziej mi się podoba. Myślę, że ciupkę przeostrzyłes kamienie i te wyschnięte chaszcze po lewej. A jakby tak cienie głazików zmieściły się w kadrze byłoby jeszcze lepiej
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

2 się podoba Ja osobiście preferowałbym z nieco podciągniętą zielenią + uwagi Marcina T.
    Nikon D90 | 18-105 mm VR | 50 mm 1.8 | i jakieś dodatki ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów