Jakiś czas temu pokazywałem kopalnie nocą, teraz chciałem Wam pokazać kilka kadrów za dnia, w sumie jednej maszyny, ale za to najlepszej bo na niej pracuję...
Pozdrawiam Marek_L![]()
Szukaj
Jakiś czas temu pokazywałem kopalnie nocą, teraz chciałem Wam pokazać kilka kadrów za dnia, w sumie jednej maszyny, ale za to najlepszej bo na niej pracuję...
Pozdrawiam Marek_L![]()
1 najbardziej uwagę przyciąga.
podobaja się. A żem geolog to tym bardziej![]()
![]()
1 świetna. Ile osób obsługuje tego potworka i właściwie jakie mają zajęcia?
jedyneczka jest najlepsza
spróbuj może z innym światłem, o świcie czy też o zmierzchu
popróbowałbym z taką piękną i wdzięczną maszynką HDR-ów
czekam z niecierpliwościa na efekty bo "modelka" mi się spodobała
Jedynka super.
Fakt, modelka swietna... do aktu z tym.
Pozdrawiam, Paweł
potwierdzam, 1 i 2 bardzo dobra. 3 słaba ze względu na swiatło
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
dobre zdjecia.
Marek_L - musisz mieć niezłą frajdę kierując takim kolosem ?
Jak kogos kreca takie potwory to niech zajrzy tutaj - ja bedąc w Lipsku podjechałem do Ferropolis (ok 80 km) i szczerze polecam (BIG WHEEL rulezzz !!)
Bardzo wszystkim dziękuję za pozytywne słowa o zdjęciach, cieszą i to bardzo
"Maleństwo"obsługują trzy osoby, jeden jest odpowiedzialny za całość, czyli za technologie pracy maszyny, ludzi i wszystko co jest związane z pracą koparki, drugi ( czyli ja
) jest odpowiedzialny za pracę efektywną, mówiąc po chłopsku siedzę i kopię na tym "maleństwie"
trzeci z obsługi siedzi sobie na końcu tejże kopareczki i "układa" urobek na taśmociągu i tak to wygląda
Hehe... dobre to, muszę nad tym pomyśleć
Trójkę pokazałem bez żadnego bajerzenia obróbką, na tle poprzednich może i blado wygląda, ale kolor jest najbardziej naturalny
Teraz już się przyzwyczaiłem do pracy na koparce i podchodzę do tego jak do każdej innej roboty, ale na samym początku pamiętam jak adrenalina waliła po żyle gdy człowiek uczył się obsługi i technologi pracy na maszynce
Stronkę przejrzałem i poczułem się jak bym widział zdjęcia ode mnie z pracy, z małą różnicą, tam na zdjęciach było kilka maszyn sporo większych niż u nas pracują, dzięki za linka
Pozdrawiam Marek_L![]()
Skontaktuj się z nami