Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie CNX2 w dobrej cenie

na www.imagemixer.net mozna kupic pelna wersja CNX2 - w wersji download za 110 dolcow co daje 350 PLN

wersja download jest troche tansza od wersji pudelkowej, ktora kosztuje w stanach 130 dolcow (za B&H Photo)

wychodzi de facto o polowe taniej niz w PL

Domyślnie

Chyba już kiedyś był ten wątek, nie jestem pewien czy to nie są pirackie wersje... Ciężko bazować tylko na wiedzy forumowej, ale tutaj jest np taki wątek: polecam ostatni post.

EDIT: no właśnie, zdublowałem się.

Domyślnie

hmm, ale ceny tam nie sa wcale podejrzanie niskie, jesli pudelkowana wersja CNX2 kosztuje w B&H photo 130 dolcow, to 110 za download jest jak najbardziej realna cena

swego czasu przez strone Nikona w UK tez mozna bylo kupic download CNX-a i tez bylo taniej niz pudelko

Domyślnie

No, ale to by było dopiero frajerstwo zapłacić jak za oryginał, a dostać pirata...
    Znany trik - dajemy cenę na tyle wysoką, aby była realna, i na tyle niską, aby była okazyjna. Stosowany też przez oszustów na alledrogo itd...

Domyślnie

macie racje, poszukalem w necie i opinie sie potwierdzaja

Domyślnie

Zauważcie że nie ma w tym sklepie praktycznie nic poza softem Nikon/Nik Software - to wzbudziło moje podejrzenia.
    ---
    Oper

Uprawnienia umieszczania postów