Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Plecaki Kata a D300?

Hi!

Mam dylemat - a nie mam jak "pomacać". Potrzebuję plecak do następujących zadań:

a/ na spacery, a więc niezbyt duży - chcę zapakować zamiennie body D300 z przypiętą 18-50 (tu nie ma problemu) lub z przypiętym 50-150, który jest już całkiem sporym obiektywem- a w plecaku drugie szkło na zmianę jakby co. Jakby się jeszcze błyskotka zmieściła - będzie fajnie;

b/ chciałbym go zabrać ze sobą do autokaru pod nogi, gdy się wybiorę na wycieczkę - by nie było problemu z przejściem w wąskim przejściu, czy nawet schowaniu pod nogi czy na półkę.

c/ konieczna funkcjonalność slingshot.

Prawie siebie przekonałem do plecaków Kata D-3N1, bardzo podoba mi się opcja pracy na jednym ramieniu lub na dwóch - obejrzałem filmiki na youtube - ale większość tam prezentowanych filmów nie opisuje wersji prezentowanego plecaka, no i teraz mam problem z wyobrażeniem sobie, jak się ten plecak ma
    do rozmiarów D300 z zapiętym szkłem.

Czy jest na forum może posiadacz Kata 10-tki i D300, czy też 20-tki i D300 - i mógłby zamieścić tutaj przez np.
    www.odsiebie.com zdjęcie tego plecaka z ułożeniem w środku swojego D300 z jakimś zoomem?

Na spacery chciałbym mniejszy plecak - i jak patrzę na opis wewnętrznych wymiarów - nie są to duże różnice w wymiarach:
    10/ 19x15x28,5
    20/ 22x16x30

i zgodnie z metrówką 20-tka powinna mi teoretycznie wystarczyć, ale wolałbym się upewnić - bo ceny podobne - a 10-tka i mniejsza, i tańsza.
    Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jeżeli mogę wtrącić to ja mam Lowepro flipside 300... Nie jest duży, jest bardzo wygodny, do środka wchodzi D300 z zapiętym 17-55 lub 50-150, drugi obiektyw obok, SB-800 można schować w górnej "kieszonce", zostaje miejsce na ładowarkę albo coś jej rozmiarów. Jak chcesz fotki to mogę Ci wrzucić
    Magnezowe cos z lusterkiem w srodku, zoltym paskiem i do tego sloiki
    Pozdrawiam, Kamil

Domyślnie

Poproszę o zdjęcia - bo jestem ciekaw i tego rozwiązania.

Domyślnie

Ja ostatnio kupiłem Slingshot 200 AW i jestem bardzo zadowolony. Mały , zgrabny plecak , a naprawdę może sporo zabawek pomieścić.
    pozdrawiam
    Nikon D300

Domyślnie

Mam Kata 3N1 30, D90 z 70-300 wchodzi bez problemu jest miejsce jesli bym mial grip zalozony. miejsce zostaje na 2 lampy i 3 obiektywy. Plecaczek jest dosyc waski. kolega ma 20 zamienil z Crumplera Nikona, Kata jest mniejsza bardziej kanciata i znacznie bardziej pakowna. Fotki ze sprzetem moge wrzucic najwczesniej po wtorku ze wzgledu na wyjazd.
    D90, Samyang, Tamron, Tokina, Nikkor
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

switch wrzuć zdjęcia jeśli możesz. Ja również chętnie obejrzę jak to dokładnie wygląda. Z tego co czytam, to jest mały, ale bardzo poręczny. Ja mam wielkiego kloca i aż czasem mnie to wkurza. Kupiłabym coś mniejszego, stąd też chętnie obejrzę zdjęcia tego zapakowanego Lowepro flipside 300.
    Katarzyna

Oszczędny w słowach Awatar mike555
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Może ten link coś dopomoże: http://www.maitolaituri.tv/images/3N1-20-open.jpg
    pozdrawiam, mike
    "Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."

Domyślnie

thx
    Jakby ktoś jeszcze był zainteresowany tematem, to niezła prezentacja jest na http://www.cambags.com/
    Samsung GX-1S|D300|SB-800|YH-324 + 327RC2|MeiKe MK-D300|Kata 3N1-30

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

popatrz tutaj:
    http://www.taschenfreak.de/indexliste.htm

Oglądałem raz plecaki firmy Kata, więcej nie chce ;]

Lowepro slingshot 200 albo flipside (bardzo pojemne są)

Domyślnie

Ja tam oglądałem raz slingshota i więcej nie chcę Nie powiedziałbym, że są takie pojemne. No cóż ile osób tyle opinii.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów