Hi!
Mam dylemat - a nie mam jak "pomacać". Potrzebuję plecak do następujących zadań:
a/ na spacery, a więc niezbyt duży - chcę zapakować zamiennie body D300 z przypiętą 18-50 (tu nie ma problemu) lub z przypiętym 50-150, który jest już całkiem sporym obiektywem- a w plecaku drugie szkło na zmianę jakby co. Jakby się jeszcze błyskotka zmieściła - będzie fajnie;
b/ chciałbym go zabrać ze sobą do autokaru pod nogi, gdy się wybiorę na wycieczkę - by nie było problemu z przejściem w wąskim przejściu, czy nawet schowaniu pod nogi czy na półkę.
c/ konieczna funkcjonalność slingshot.
Prawie siebie przekonałem do plecaków Kata D-3N1, bardzo podoba mi się opcja pracy na jednym ramieniu lub na dwóch - obejrzałem filmiki na youtube - ale większość tam prezentowanych filmów nie opisuje wersji prezentowanego plecaka, no i teraz mam problem z wyobrażeniem sobie, jak się ten plecak ma
do rozmiarów D300 z zapiętym szkłem.
Czy jest na forum może posiadacz Kata 10-tki i D300, czy też 20-tki i D300 - i mógłby zamieścić tutaj przez np.
www.odsiebie.com zdjęcie tego plecaka z ułożeniem w środku swojego D300 z jakimś zoomem?
Na spacery chciałbym mniejszy plecak - i jak patrzę na opis wewnętrznych wymiarów - nie są to duże różnice w wymiarach:
10/ 19x15x28,5
20/ 22x16x30
i zgodnie z metrówką 20-tka powinna mi teoretycznie wystarczyć, ale wolałbym się upewnić - bo ceny podobne - a 10-tka i mniejsza, i tańsza.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami