Obie klasa, ale ja wybieram dwójke![]()
Szukaj
z pomyslemladnie ladnie nie powiem
![]()
Wystarczy D80 i troche szklarni i jeszcze jakas żarówka
No to tak... Oświetlenie, mgiełka, jasne tło - rewelacja.
Modelka, jej długie włosy i stylizacja do pasa również.
Od pasa niestety ze stylizacja zaczyna dziać się coś niedobrego. Mam na myśli te pończochy.
Pończochy kojarzą się z czymś ultra pociągającym, seksownym, a tymczasem na twoich zdjęciach, dziewczyna nie wygląda seksownie tylko komicznie, a owe pończochy nie wyglądają jak pończochy tylko jak babcine skarpety.
Gdyby dziewczyna miała ubrane szpilki to wszystko byłoby ok, a tak... będąc na boso wygląda groteskowo.
Szczegóły są ważne.
To już nie to niestety.
Dla mnie jedynka bardziej! Jest genialna. Podoba mi się bardzo ułożenie prawej ręki modelki. Co do warkocza - to myślę, że za bardzo się czepiacie ;P Bardzo fajne foty. Masz więcej zdjęć z tej sesji? Ciekawa jestem jak inne wypadły![]()
Katarzyna
hehe te fotki dają naprawe dużo do myślenia dosyc długo wgłębiałem się w nie oczami![]()
|| D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||
Oba świetne. Z pomysłem.
D7200
Fantastyczne zdjęcie 2, jeszcze lepsze 1
Nie zgodzę się z opinią przedmówcy. Fotografie są dyskusją ze stereotypem zaprezentowanym przez para_wodna. Pończochy służą innym celom, wcale nie elektryzacji erotycznej. I bardzo dobrze. Taki eksperyment jest jak najbardziej na miejscu.
Nie powiedziałbym, że dziewczyna wygląda komicznie, raczej demonicznie, ale to kwestia indywidualnego odbioru.
Pozdrawiam!
D40, 18-55mm+55-200mm+35m f/1.8
Skontaktuj się z nami