Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17
    woda
    Gość

Domyślnie

bardzo ladny kadr. bardzo. Sprawdzales jak byloby gdyby sprobowac troche rozjasnic cien na brzegu pomostu? Ale tak tez jest bardzo fajnie.

Domyślnie

I to wyszło bardzo bajernie! nie będę się rozpisywał bo już późno ale zajrzę jeszcze nie raz.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Chyba nie sugerujesz aby to usunac?
    Nie potwierdzam, nie zaprzeczam
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Oj to fakt.....18-55 klepalem jakis czas....f8-11 jest wzglednie!
    to jest Tomku to co podpowiadałem Ci ostatnio - pierwsze co trzeba zrobić to kupic dobre szkło na filtry przyjdzie czas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    sprawdzilem exif'a. za mydlo w tle tu bym obwinial szklo. jesli sie nie myle jest to 18-55mm. przymkniete do f/22 nic dobrego nie da niestety tego szkla bym nie przymykal do takich wartosci. f/11 to max
    No tak. Dol mial byc tylko na f/22 a pozostale nie. Zapomnialem. (pozostale bo dla treningu zlozylem to z trzech)
    Myslalem tez, ze przy dluzszym naswietlaniu wiecej zarejestruje sie w cieniach.
    Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    bardzo ladny kadr. bardzo. Sprawdzales jak byloby gdyby sprobowac troche rozjasnic cien na brzegu pomostu? Ale tak tez jest bardzo fajnie.
    Probowalem, ale wychodzily juz cuda.
    Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tu jest OK,szkoda tej "wygłaskanej" wody.....
    Poświata nad drzewami nie jest,raczej,wynikiem obróbki,a bardziej zachodu słoneczka.
    Borregard ma tutaj racje jesli chodzi o centrum hotyzontu. Polaczylem gradientem i nic nie mazalem. Boki natomiast spartolilem pedzelkiem historii chcac rozjasnic nieco gory i drzewa.
    Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    to jest Tomku to co podpowiadałem Ci ostatnio - pierwsze co trzeba zrobić to kupic dobre szkło na filtry przyjdzie czas
    No tak. Ty jeszcze nic nie wiesz a ja juz zaplanowalem, ze jak bedziesz wracal do domu to zapomnisz szkla. Myslalem tez o aparacie, ale pozostanmy na razie przy szkle
    Dziekuje Wam bardzo! To bylo pouczajace

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    No tak. Ty jeszcze nic nie wiesz a ja juz zaplanowalem, ze jak bedziesz wracal do domu to zapomnisz szkla. Myslalem tez o aparacie, ale pozostanmy na razie przy szkle
    Dziekuje Wam bardzo! To bylo pouczajace

Hehe normalnie chce goscia przegonic

Domyślnie

Ma w sobie coś to zdjęcie jestem na tak
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów