Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: CS3 a CS4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Swoją drogą wracając do konkretnego tematu CS3, a CS4. Powiedzcie mi czy to dopalenie z procesora karty graficznej mozna gdzies wylaczyc? Problem w tym, że to działa jakos tak idiotycznie, że chyba zawsze korzysta z niego. Ja mam zwykłą integre X3100 w macbooku i CS4 chodzi cholernie wolno w porównaniu z CS3, nawet mimo 4gb ramu. A podobno wlasnie to CS4 jest szybsze.
    X3100 nie dopala CS4 - do tego potrzeba lepszej karty
    Wolne działanie CS4 to nie błąd - to właściwość - wiele osób wróciło do wersji CS3. Najlepiej wyszli na tym chyba Ci co kupili w okresie przejściowym kiedy mieli w cenie CS3 upgrade do CS4.
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n Zobacz posta
    X3100 nie dopala CS4 - do tego potrzeba lepszej karty
    Wolne działanie CS4 to nie błąd - to właściwość - wiele osób wróciło do wersji CS3. Najlepiej wyszli na tym chyba Ci co kupili w okresie przejściowym kiedy mieli w cenie CS3 upgrade do CS4.
    No właśnie juz tyle opini widzialem ze hoho. Jedni mowia ze CS4 szybsze inni ze jednak wolniejsze. Teraz CS3 działa mi idealnie. jesli Adobe nie zrobi, a raczej nie zrobi, jakies patcha zeby CS3 działał ładnie na snow to moja przesiadka stanie pod znakiem zapytania :/
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

w watku o snow wkleilem jeden link a tutaj drugi

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów