Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Troche kosmicznie...

Dobre czy nie dobre ? Walcie śmiało

Domyślnie

Czemu nie? Odwaznie przynajmniej. Jednak nie pasuje mi polaczenie gory z dolem. Technicznie i kolorystycznie. I u gory jest zbyt szaro-sino mz.
    Ps: Niebo takie jak na 2-ce z lewej i mars wieczorową porą

Domyślnie

Mz niezbyt, jakos to jednolite ciemne niebo mi nie pasuje tutaj, tzn nie tworzy ciekawego obrazu.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

No i wiesz co mysle......dales czadu z obrobka ale zastanawiam sie co ciebie do tego tknelo.....tam bylo calkiem przyjemnie i kolorowo....jakos mi nie podeszlo

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

przydałaby się tęcza na tym niebie ...dla mnie całkiem ok
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i wiesz co mysle......dales czadu z obrobka ale zastanawiam sie co ciebie do tego tknelo.....tam bylo calkiem przyjemnie i kolorowo....jakos mi nie podeszlo
    Spoko, wiesz, ta "wulkaniczna" podłoga mnie do tego tchnęła, taką wizje miałem jak ją zobaczyłem, chcialem cos w takim klimacie zrobic, pewnie sie nie udało, ale cóż laicy wzdychają do tych fot i to ostro (wypróbowane wśród znajomych ), starym wyjadaczom może nie podchodzic i spodziewalem sie tego

Domyślnie

Pomimo że też jestem laikiem, do Twoich zdjęć nie wzdycham Cieszy oczy coś innego niż rozmyte fale i kamienie, ale te zdjęcia nie są strawne dla mnie. Pierwsze myśl po spojrzeniu na nie... przekombinowane. Wszystko psuje za ciemne niebo i nienaturalne światło.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Dobre czy nie dobre ? Walcie śmiało
    Dobre a nawet bardzo dobre. Inaczej wyglądają niż standardowe i maja taki tajemniczy klimat jak dla mnie, fajny odjazd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Spoko, wiesz, ta "wulkaniczna" podłoga mnie do tego tchnęła, taką wizje miałem jak ją zobaczyłem, chcialem cos w takim klimacie zrobic, pewnie sie nie udało, ale cóż laicy wzdychają do tych fot i to ostro (wypróbowane wśród znajomych ), starym wyjadaczom może nie podchodzic i spodziewalem sie tego
    E teraz rozumiem Ale tam bylo calkiem przyjemne niebo i swiatlo....mysle ze powinienes pokazac cos z natury
    PS: jutro wieczorkiem jedziemy na powtorke

Uprawnienia umieszczania postów