Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

no cóż czyli to było jednak 220*

przyszłościowo jak już człowiek zakupic d700 + 70-200VR to takiego fisha może kiedyś sobie sprawię jak będę spał na pieniądzach, bo gdyby to miało te 270* to bym podchodził do tego bardziej pod kątem bliższych planów

dziękuję za odpowiedzi
    D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anar Zobacz posta
    no cóż czyli to było jednak 220*
    (...) to takiego fisha może kiedyś sobie sprawię jak będę spał na pieniądzach, bo gdyby to miało te 270* to bym podchodził do tego bardziej pod kątem bliższych planów (...)
    ----------------
    Gdyby to miało te 270* to musiałbyś nie tylko spać na pieniądzach, ale też nimi sr...

Ale jeśli piszesz poważnie - i wiesz o czym - to w razie czego, chcę być Twoim kumplem...
    będę Ci nosił plecak fotograficzny... staję pierwszy w kolejce!!!
    Art
    Ostatnio edytowane przez art44 ; 04-09-2009 o 23:32
    D300 / D810 / F70 + Nikkory

Domyślnie

Ten fish wymaga podniesionego na stałe lustra więc cyfra raczej odpada chyba że po wymontowaniu lustra aparat nadal będzie pracować.
    D200 | FM3a | C645

Domyślnie

trzysetkę f2 widziałem raz w Warszawie u kogoś w ręce... masakra jakie to potężne! :]

Cytat Zamieszczone przez xMAREKx Zobacz posta
    Ten fish wymaga podniesionego na stałe lustra więc cyfra raczej odpada chyba że po wymontowaniu lustra aparat nadal będzie pracować.

w sprawie podniesienia lustra pod tego fisha to po prostu się dokupi do tego drugą puszkę jakąś... myślę że jeśli szkło ma kosztować 15000zł okazyjnie chociażby to dokupienie puszki za 2-3000zł to nie ma chyba wtedy problemu

--

na nikon cafe jak założę konto to sobie poczytam
    dzięki za rozwiniecie tematu!
    D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów