Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Ne-Yo -Live in Marquee Cork

Witam wszystkich jako że to mój pierwszy post serdecznie wszystkich pozdrawiam

zdjęcia wykonywane nikonem D90 + Nikkor 80-200 f/2.8 ED

proszę o opinie i komentarze

Domyślnie

dwojeczka mi sie podoba tylko jak to zawsze bywa na takich i innych eventach ze sie cos zlapie dodatkowego w kadr.. chodzi mi tu o te rece z cyfrówkami etc.

Domyślnie

cóż nie należę do wysokich więc czasem strzelałem przez ręce ,głowy itd czekam na więcej opini
    |N D80|N D90|N 24-70f/2.8|N 50f/1.8|N 50f/1.4G|N 80-200f/2.8|SB-900|SanDisk ExtremeIII 8GB|T 17-50f/2.8|

Domyślnie

Może ja spróbuje napisać.
    1. Fajne, ale przydałoby się odrobinę obróbki (zresztą w pozostałych też)
    2. Niezłe, ale kadruj nieco ciaśniej od góry i gdyby nie te ręce i jakaś kamera to byłoby super,
    3. Paskudny cień na twarzy... czy coś się da z tym zrobić - nie wiem. Nie wspominam już o oczywistym (to chyba ręka).
    Moja opinia jest subiektywna i mam nadzieję, że nie uraziłem.

Domyślnie

dzięki za koment , co do obróbki to jeszcze się nie nauczyłem tego robić , niestety ręce i aparat fakt zdarzyły się na wielu fotkach , a co do kadru to dziękuję za słuszną uwagę rzeczywiście jest za dużo wolnego miejsca
    |N D80|N D90|N 24-70f/2.8|N 50f/1.8|N 50f/1.4G|N 80-200f/2.8|SB-900|SanDisk ExtremeIII 8GB|T 17-50f/2.8|

Uprawnienia umieszczania postów