Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Tissue

Domyślnie

Wszystkie piękne, a 3,5,6,9,10,18 moje ulubione
    Najlepszą metodą do zainspirowania odkrywczych myśli, jest zaklejenie koperty.

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Trafiłeś dokładnie w mój gust. Jest świetnie.
    Oczywiście zawsze znajdzie się coś, do czego można się przyczepić, jak np. silna winieta (i nie wygląda to na winę szkła...), brakuje mi jakiegoś jednego jakiegoś ogólniejszego, szerszego kadru np. pokazującego miejsce ćwiczeń i ostatnie, choć ciężko to nazwać zarzutem, dokonałbym ostrzejszej selekcji zdjęć gdyby to miało gdzieś "iść w świat" (bo jeśli chodzi o publikowanie na forum, to chwali się, że pokazujesz więcej, zwłaszcza, że te zdjęcia są tego warte).
    To jednak tylko mało istotne detale wobec całości.

Jeśli chodzi o kwestie techniczne, to mógłbyś napisać coś nt. użytych szkieł oraz czułości matrycy? W jaki sposób rozpocząłeś współpracę? Ktoś znajomy tam tańczy, czy po prostu dostałeś zlecenie na wykonanie takich zdjęć?

Pozdrawiam, Ku6i

Domyślnie

Ogólnie zajefanny temat na reportaż, wpsaniałe ujęcie dziewczyn wiszących nad ziemią
    || D750 + MB-D16 || D300s + MB-D10 || D80 + MB-D80 || F601 || N50mm f1.8 || S85 f1.4 || T12-24 f4 || N17-55 f2.8 || N24-120 f4 || S70-200mm f2.8 || SB910 || SD9 || S PZ42x ||

Domyślnie

Ciesze sie bardzo ze sie podobaja. Wspolpraca zaczela sie tym ze znam nauczycielke dziewczyn i musialem material zrobic do jednej z gazet wraz ze swoja dziewczyna. Calosc byla organizowana w ramach 2wieze.pl. tak to chyba idzie. Co do kwestii technicznych... D700 plus tamron 28-75 plus sb900. Pomieszczenie niestety nie jest powalajace i jest tam malo miejsca. Jest to pusty w srodku silos.

Domyślnie

bardzo- kojarzy mi się z reportażem Gudzowatego- to nie jest szydera
    pzdr

Uprawnienia umieszczania postów