Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    No bez jaj chłopaki... takie dobre to to nie jest.
    ..... kokiet, .... jest dobre. Wolę poziomy, więc wybieram jedynkę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    skromność schowaj w te swoje skarpetki
    hahahahaha... nie schowam. Wiem ze ciągle się uczę i Marcin "Kulten" mnie motywuje.

Ale teraz przyszedł czas na chwile (mała chwile) chwały. Phodomediaworld.com 2 dni temu wybrało mnie na fotografa dnia, a dzisiaj poleca zdjęcie nr 1 z tego watka. Natomiast na czeskiej stronie photoserver.eu jestem po raz kolejny w pierwszej 3! Także z tym zdjęciem!

DZIĘKUJE WSZYSTKIM!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Ale teraz przyszedł czas na chwile (mała chwile) chwały. Phodomediaworld.com 2 dni temu wybrało mnie na fotografa dnia, a dzisiaj poleca zdjęcie nr 1 z tego watka. Natomiast na czeskiej stronie photoserver.eu jestem po raz kolejny w pierwszej 3! Także z tym zdjęciem!
    łeee jaki chwalipięta

ej no... cała masa dobrej roboty :>

Domyślnie

Pion stawia w pion. Gratuluję międzynarodowych sukcesów.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Eeee.... powaliles mnie na kolana Gratulejszyn
    Dwujeczka wymiata!!!!!!!!!!! Jedynke juz znam ...wiec 2 zrobilo na mnie ogromne wrazenie. Bonus tez swietny!
    Pozdro!

Oszczędny w słowach Awatar Fatamorgana
    Miasto
    UK- The North/PL- The South

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    No bez jaj chłopaki... takie dobre to to nie jest.

A właśnie że jest...
    Oglądałem bardzo wiele podobnych zdjęć, bo jest to moja ulubiona dziedzina- fotografia nadmorska.
    Znam większość fotografii brytyjskich mistrzów krajobrazu nadmorskiego a także wiele amatorskich krajobrazów również prezentujących wysoki poziom i powiem Ci, że Twoje zdjęcia dorzuciłbym do zbiorowego albumu w tej tematyce.

Sporo było wyciągania dołu czy nie?

P.S. Gdzie to w ogóle jest? Południowe wybrzeże czy gdzieś w Sommerset?
    Bo na Kornwalię jakos mi za nisko...

Pozdr.
    Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
    D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....

Domyślnie

Podzienkowal wam. A co do Ciebie Klarens to poszedłeś w (nie chce przeklinać ale) w coooooj daleko ze swoimi zdjęciami! W porównaniu z poprzednimi jesteś o mile dalej... a możne to się na priva nadaje....
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

to ja też dwójkę poproszę pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fatamorgana Zobacz posta
    A właśnie że jest...
    Oglądałem bardzo wiele podobnych zdjęć, bo jest to moja ulubiona dziedzina- fotografia nadmorska.
    Znam większość fotografii brytyjskich mistrzów krajobrazu nadmorskiego a także wiele amatorskich krajobrazów również prezentujących wysoki poziom i powiem Ci, że Twoje zdjęcia dorzuciłbym do zbiorowego albumu w tej tematyce.

Sporo było wyciągania dołu czy nie?

P.S. Gdzie to w ogóle jest? Południowe wybrzeże czy gdzieś w Sommerset?
    Bo na Kornwalię jakos mi za nisko...

Pozdr.

To jest na poludnoiwym wybrzeżu! okolice Swanage i Kimmeridge... pomiędzy. Z Kultenem do Kornwalii wybieramy się w ten piątek <JUPI> a w Sommerset chyba nie ma za bardzo takich miejsc...

Poza tym NIEŹLE mi przysłodziłeś!
    A i jeszcze jedno: Kiedyś Kulten powiedział, ze stać mnie na więcej.... a proszę Cie bardzo Marcinku o to dowód!

Domyślnie

Przy pierwszych dwóch zdjęciach, bonus dość blado wypada.
    Na pocieszenie zdjęcia 1 i 2, lub jak kto woli, 2 i 1 są naprawdę znakomite.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów