Szukaj
hahahahaha... nie schowam. Wiem ze ciągle się uczę i Marcin "Kulten" mnie motywuje.
Ale teraz przyszedł czas na chwile (mała chwile) chwały. Phodomediaworld.com 2 dni temu wybrało mnie na fotografa dnia, a dzisiaj poleca zdjęcie nr 1 z tego watka. Natomiast na czeskiej stronie photoserver.eu jestem po raz kolejny w pierwszej 3! Także z tym zdjęciem!
DZIĘKUJE WSZYSTKIM!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
łeee jaki chwalipiętaAle teraz przyszedł czas na chwile (mała chwile) chwały. Phodomediaworld.com 2 dni temu wybrało mnie na fotografa dnia, a dzisiaj poleca zdjęcie nr 1 z tego watka. Natomiast na czeskiej stronie photoserver.eu jestem po raz kolejny w pierwszej 3! Także z tym zdjęciem!![]()
ej no... cała masa dobrej roboty :>
Pion stawia w pion. Gratuluję międzynarodowych sukcesów.
LED ZEPPELIN
Eeee.... powaliles mnie na kolanaGratulejszyn
Dwujeczka wymiata!!!!!!!!!!! Jedynke juz znam ...wiec 2 zrobilo na mnie ogromne wrazenie. Bonus tez swietny!
Pozdro!
A właśnie że jest...
Oglądałem bardzo wiele podobnych zdjęć, bo jest to moja ulubiona dziedzina- fotografia nadmorska.
Znam większość fotografii brytyjskich mistrzów krajobrazu nadmorskiego a także wiele amatorskich krajobrazów również prezentujących wysoki poziom i powiem Ci, że Twoje zdjęcia dorzuciłbym do zbiorowego albumu w tej tematyce.
Sporo było wyciągania dołu czy nie?
P.S. Gdzie to w ogóle jest? Południowe wybrzeże czy gdzieś w Sommerset?
Bo na Kornwalię jakos mi za nisko...
Pozdr.
Sympatyk Canona, użytkownik Sony, posiadacz Nikona.
D4, D7100, D300 + 7 dział kalibru 16-300mm, amunicja oraz sporo stuffu- w tym 5 m. wężyka....
Podzienkowal wam. A co do Ciebie Klarens to poszedłeś w (nie chce przeklinać ale) w coooooj daleko ze swoimi zdjęciami! W porównaniu z poprzednimi jesteś o mile dalej... a możne to się na priva nadaje....
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
to ja też dwójkę poproszępozdrawiam
Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES
To jest na poludnoiwym wybrzeżu! okolice Swanage i Kimmeridge... pomiędzy. Z Kultenem do Kornwalii wybieramy się w ten piątek<JUPI> a w Sommerset chyba nie ma za bardzo takich miejsc...
Poza tym NIEŹLE mi przysłodziłeś!
A i jeszcze jedno: Kiedyś Kulten powiedział, ze stać mnie na więcej.... a proszę Cie bardzo Marcinku o to dowód!![]()
Przy pierwszych dwóch zdjęciach, bonus dość blado wypada.
Na pocieszenie zdjęcia 1 i 2, lub jak kto woli, 2 i 1 są naprawdę znakomite.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Skontaktuj się z nami