Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie UK>Whitby'09. Debiut.

Witam
    Chciałbym się pochwalić i zasięgnąć jakiś porad co do moich amatorskich zdjęć.
    Amatorskich ponieważ, wkręciłem się w zdjęcia miesiąc/półtora miesiąca temu.
    Myślałem, że na jakiś czas będę robił zdjęcia do szuflady, ale czuje, że te nie są najgorsze.
    Więc, będę wdzięczny za opinie, wskazówki, itp.

Pozdrawiam.

1. Te kolory mi nie dały spokoju, więc to że kwiatek nie żyje, w tej chwili nie miało znaczenia
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Domyślnie

Niestety, kłaniają się zasady umieszczania zdjęć na forum. Polecam lekturę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fIlek Zobacz posta
    Niestety, kłaniają się zasady umieszczania zdjęć na forum. Polecam lekturę.
    Tak, wiem, czytałem. Ale byłem już zmęczony po całym dniu żeby jeszcze siedzieć i zmniejszać wszystko na cel umieszczenia na forum. Nie przesadziłem chyba z wymiarami.

Zmniejszyłem zdjęcia i wrzuciłem już na serwer, ale czemu nie można edytować postów?

Domyślnie

Witam
    Jestem pod wrażeniem.
    Pozdr.M

Domyślnie

Miło czytać, a są jakieś ciekawe rady które bym mógł zastosować przy następnym foceniu?

Domyślnie

Ogląda się jak film w kinie siedząc w pierwszym rzędzie, więc niezależnie od treści, mówiąc oględnie, jest niezbyt komfortowo.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Ogląda się jak film w kinie siedząc w pierwszym rzędzie, więc niezależnie od treści, mówiąc oględnie, jest niezbyt komfortowo.
    Dokadnie.
    Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko? A.E.

Domyślnie

Z chęcią bym wrzucił poprawne linki, ale nie moge już edytować.
    Odpowiedź nie na temat nie pomaga. Fakt, moja wina ale byłbym wdzięczny za parę słów na temat zdjęć.
    Pozdro

Domyślnie

Jedynkę mogłeś sobie podarować, kwiatek umiera w zbyt ostrym świetle i widoczek nie jest porywający. Na wszystkich fotkach brak ostrości. Kolory na plus, przynajmniej dla mnie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Jedynkę mogłeś sobie podarować, kwiatek umiera w zbyt ostrym świetle i widoczek nie jest porywający. Na wszystkich fotkach brak ostrości. Kolory na plus, przynajmniej dla mnie.
    A w jaki sposób mogę badziej wyciągnąć ostrość używając ps2?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów