Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moro Zobacz posta
    Witam
    A te nowe lampy to kiedy, przymierzam się do zakupu i wolałbym poczekać i zobaczyć tą nowość - zawsze to większy wybór. Spytam jeszcze gdzie najlepiej kupować bezpośrednio w Krakowie, czy może polecicie jakiegoś dystrybutora.
    Najlepiej zamowić bezpośrednio na quantuum.pl, zrobić przelew, a lampy odebrać na Zakopiańskiej.
    Dokładny adres znajdziesz na stronie.
    Ja tak poczyniłam i się opłaciło i wcale nie żałuję, że nie poczekałam na nowości quantuumowskie

Domyślnie

Dziękuje za info, lamp jeszcze nie zamówiłem - ale wysłałem też zapytanie do MULTIFOTO.PL Dostałem następnego dnia odpowiedz i wycenę z rabatem od cen detalicznych. Więc jeśli ktoś szuka lamp quantuum to można tam spróbować.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moro Zobacz posta
    Dziękuje za info, lamp jeszcze nie zamówiłem - ale wysłałem też zapytanie do MULTIFOTO.PL Dostałem następnego dnia odpowiedz i wycenę z rabatem od cen detalicznych. Więc jeśli ktoś szuka lamp quantuum to można tam spróbować.
    A ile wynosi ten rabat? bo jak porównuję ceny lamp z wymienionego przez ciebie sklepu z quantuum.pl to bez dwóch zdań w quantuum jest taniej. 100zł (a nawet więcej) różnicy w cenie to moim zdaniem sporo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    .. Natomiast już teraz mogę napisać, że na jesieni będzie jeszcze jedna seria lamp Quantuum. Tym razem dedykowana dla klientów szukających naprawdę lampy na poziomie profi. Bez żadnych wodotrysków ale ze sprawdzonymi rozwiązaniami.
    Cytat Zamieszczone przez Gamling Zobacz posta
    Nie będzie pulpitu i wyświetlacza. Będzie za to regulacja do 1/64, osłona palnika z filtrem UV, układ automatycznego rozładowania. Lampy będą w zupełnie nowej obudowie, kondensatory oraz wszystkie inne elementy naprawdę wysokiej (czytaj profesjonalnej) jakości.
    Coś więcej już wiadomo? Kiedy wprowadzą ten model??
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez para_wodna Zobacz posta
    A ile wynosi ten rabat? bo jak porównuję ceny lamp z wymienionego przez ciebie sklepu z quantuum.pl to bez dwóch zdań w quantuum jest taniej. 100zł (a nawet więcej) różnicy w cenie to moim zdaniem sporo...
    Wysyłałem zapytanie w sprawie softów, statywów i T300 - cena tej lamy w QUANTUUM 349,00 w MULTIFOTO też 349,00 ale od tej ceny dostałem 6 % rabatu. Całość ewentualnego zamówienia opiewała na ponad trzy tysiące.

Domyślnie

Widzę, że wątek zamarł z początkiem października. A może jednak ktoś ma już doświadczenia z serią T Quantuuma, jesli tak to może zdecyduje się nam przedstawić swoje opinie?
    Pozdrawiam - Rafał.
    Szaleniec z | D700 | D300 | N50/1.4G | N35/2 | N17-55/2.8 DX | S70-200/2.8 | SB900 | SB800 | + 1000 dziwnych pomysłów

Domyślnie

Jak dobrze pójdzie, a mam nadzieję, że tak się stanie, to dostanę te lampy do testowania w tym albo przyszłym miesiacu. Wówczas będę mogła podzielić się z wami swoimi doświadczeniami.
    Ale jestem dobrej myśli co do tych lampek quantuum

Domyślnie

He - po kilkumiesięcznej zabawie z PT 200 i 300 z wyświetlaczem i przyciskami - tęsknię za zwykłą gałką, nawet taką z kiepskim oznaczeniem. Będę pierwszym klientem jesli FotoTip wprowadzi takie do sprzedaży.
    Piter

Domyślnie

Zauważ że sa różne wyświetlacze. Sa takie LCD, ale są takie diodowe. PT ma te pierwsze, a seria S ma dobrze widoczne cyfry. Może stąd nasz spór, że każdy myslał o innym wyświetlaczu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr.S Zobacz posta
    He - po kilkumiesięcznej zabawie z PT 200 i 300 z wyświetlaczem i przyciskami - tęsknię za zwykłą gałką, nawet taką z kiepskim oznaczeniem. Będę pierwszym klientem jesli FotoTip wprowadzi takie do sprzedaży.
    No niestety chyba się to prędko nie wydarzy... Nawet quantuum.pl nie planuję w najbliższym czasie wprowadzać te lampy z gałką. W końcu gałka to przeżytek, wszyscy teraz domagają się paneli dotykowych, a ty nawołujesz do gałek :P Szaleniec :P

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów