Szukaj
Dziękuje za info, lamp jeszcze nie zamówiłem - ale wysłałem też zapytanie do MULTIFOTO.PL Dostałem następnego dnia odpowiedz i wycenę z rabatem od cen detalicznych. Więc jeśli ktoś szuka lamp quantuum to można tam spróbować.
Widzę, że wątek zamarł z początkiem października. A może jednak ktoś ma już doświadczenia z serią T Quantuuma, jesli tak to może zdecyduje się nam przedstawić swoje opinie?
Pozdrawiam - Rafał.
Szaleniec z | D700 | D300 | N50/1.4G | N35/2 | N17-55/2.8 DX | S70-200/2.8 | SB900 | SB800 | + 1000 dziwnych pomysłów
Jak dobrze pójdzie, a mam nadzieję, że tak się stanie, to dostanę te lampy do testowania w tym albo przyszłym miesiacu. Wówczas będę mogła podzielić się z wami swoimi doświadczeniami.
Ale jestem dobrej myśli co do tych lampek quantuum![]()
He - po kilkumiesięcznej zabawie z PT 200 i 300 z wyświetlaczem i przyciskami - tęsknię za zwykłą gałką, nawet taką z kiepskim oznaczeniem. Będę pierwszym klientem jesli FotoTip wprowadzi takie do sprzedaży.
Piter
Zauważ że sa różne wyświetlacze. Sa takie LCD, ale są takie diodowe. PT ma te pierwsze, a seria S ma dobrze widoczne cyfry. Może stąd nasz spór, że każdy myslał o innym wyświetlaczu.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami