Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: silence...

Domyślnie

Ciekawe bo inne spojrzenie.

Ale pierwszą myślą jaka pojawiła się po zobaczeniu 1 było - a gdzie jest jakiś ludzik? Jakaś osoba w lewym rogu, w długiej powiewającej na wietrze szacie

Domyślnie

Jedynka... taka subtelna. Dwójka... dynamiczna. Obie fotografie Mi się bardzo podobają!

Domyślnie

Dwójka ok, ale za silnie zrobiona. Generalnie podoba się. Jedynka nie przyciąga uwagi
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Ja również jestem na TAK.. i kadr i obróbka i nawet winieta. Gratulacje
    S5Pro + N50/1.4

woda
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajna dwojka. Bardzo. I co juz zostalo wspomniane, inna. Za co dodatkowy plus. Jedynka bardziej pasuje do tytulu. Tyle, ze mi akurat sepia w tym przypadku nie do konca pasuje. Ale jest czysto. I przez to bardzo ladnie.

Kurcze, nie pamietam tytulu, ale byl kiedys horror, w ktorym czesc akcji dziala sie wlasnie na polu kukurydzy. Jak spogladam na dwojke to za kazdym razem mam wrazenie, ze zaraz z niej wyjdzie jakis gosc z pila albo jakis inny, acz z podobnym zamiarem psychol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Bardzo fajna dwojka. Bardzo. I co juz zostalo wspomniane, inna. Za co dodatkowy plus. Jedynka bardziej pasuje do tytulu. Tyle, ze mi akurat sepia w tym przypadku nie do konca pasuje. Ale jest czysto. I przez to bardzo ladnie.

Kurcze, nie pamietam tytulu, ale byl kiedys horror, w ktorym czesc akcji dziala sie wlasnie na polu kukurydzy. Jak spogladam na dwojke to za kazdym razem mam wrazenie, ze zaraz z niej wyjdzie jakis gosc z pila albo jakis inny, acz z podobnym zamiarem psychol
    tak, dla mnie pola kukurydzy są bardzo ciekawym tematem do takich fotografii, jest w nich coś niepokojącego budzącego strach. Zdecydowanie do tej scenerii pasuje gość z piłą mechaniczną, trzeba o tym pomyśleć w przyszłości ))))
    D800 2xD700 14...200 f2.8, 85f1.4, S14f2.8, 35f2,

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów