Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: women & men;]

Domyślnie women & men;]

1. model Konri

2. modelka Gosia

3.modelka Ola

4.modelka Aga

5. tutaj dużo błędów wiem wiem i dlatego czekam na rady i opinie

Domyślnie

Jedynka - mimo , że nieostra, to ma coś w sobie i podoba sie. Wiem, że nieostrość byla zamierzeniem autora także sie nie wtracam.

Domyślnie

jest ostrość na 1;] tylko jakoś w lepszym miejscu by się przydała.

Domyślnie

Tytuł mówi o liczbie mnogiej (women, men), a tu widzę pojedyncze sztuki (woman, man). Nie lepiej użyć prawidłowych form gramatycznych?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Tytuł mówi o liczbie mnogiej (women, men), a tu widzę pojedyncze sztuki (woman, man). Nie lepiej użyć prawidłowych form gramatycznych?
    ekonet czepiasz sie:P to forum fotograficzne a nie jezykowe:d zdjecia eleganckie. nawet pod glamour bym podczepil. na pierwszym za duzy otwor troszke i nie ostre, ale mimo to trafia do odbiorcy. reszta na poziomie utrzymana, chociaz bardziej trafiaja do mnie B&W.
    Nikon D3s,D800, N14-24f2.8, N35f1.4, N50f1.4, N85f1.4, SB-700,900 i inne graty

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Racja...na piątce,kolega ma za duże okulary...na jedynce,ostrość gdzieś na grzywce...MZ
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

mnie najlepiej pasuje 4 jedynk też niezła tylko nie pasuje mi brak ostrości na oczach
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Genialne prace

Domyślnie

bardzo fajne foty, takie w glamuuuur wchodzące, jest parę drobiazgów in minus jak obróbka skóry zbyt inwazyjna - patrz 4 - nosek ale ogólnie bardzo się podoba

Domyślnie

Czwórka jest śliczna! Gdyby tylko z nosem było wiadomo co tam się dzieje. Ciuteńkę przeszkadza niesymetryczny układ ramion, ale to już błahostka.
    Reszta tak sobie, z wpadkami (1.ostrość, 2. zbyt od dołu IMHO, 3.ściany lecą trochę, sztuczna mina, 5. kadr, ostrość, bliki itp). Ogólnie dobry trop z samymi zdjęciami i kierunkami, ale technika jakby czasem zawodzi - czyli pewnie kwestia doświadczenia tylko.

Uprawnienia umieszczania postów