sebastian - tamron 10-24.
Te "dziwne" relacje światło-cień wyglądały w rzeczywistości mniej więcej tak, jak tu widzicie (w kolorze, oczywiście).
Szukaj
sebastian - tamron 10-24.
Te "dziwne" relacje światło-cień wyglądały w rzeczywistości mniej więcej tak, jak tu widzicie (w kolorze, oczywiście).
Nikon D750, D300, D80 :Nikkor AF-S 24-70 f2.8 G ED, AF-S 35 mm f/1,8 G, 50mm f/1.8D, AF-S DX VR 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED, Samyang 8mm f/3,5 IF MC Fish-eye
Kadry są fajne ale niestety obróbka zabiła te zdjęcia
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Kadry - TAK.
Obrobka - NIE !!!
OK, już nie będę.
Najgorsze jest to, że zobaczyłem te fotki na innym monitorze i stwierdziłem, że macie 100% racji - świecą się jak psu jaja... U mnie to wygląda fajnie. Tylko jak tu teraz obrabiać fotki, jeśli się wie, że inni zobaczą coś zupełnie innego?
Dla mnie 3 - nawet fajnie kompozycja wyszła, choć pewnie przesunąłbym jeszcze obiektyw ciut w lewo dla większej asymetrii.
Co do obróbki - to mi wydaje się ciekawa. O ile należę do osób nie przepadających (ogólnie) za photomatixowymi HDR-ami, to tutaj efekt wyszedł interesująco.
Co widzenia przez innych tego samego co się samemu widzi (w sensie dosłownym) - kalibracja potrafi zdziałać cuda
![]()
Skontaktuj się z nami