Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Panorama

Domyślnie

Fajnie,ale daj trochę kontrastu i przyciemnij...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Za Andrzejem , trochę kontrastu i deczko ciemniej , u mnie na dwóch monitorach bardzo jasno , a ogólnie panorama super

Domyślnie

Cholera, ustawiałem ten swoj monitor wg. takiego diagramu jakby, czarno-białe kwadraciki, no ustawiłem tak, że widać mi całe spektrum czerni i bieli, każdy odcień jest rozróznialny, no i weź tu teraz być mądry, niby ok, a wychodzi na to, że ma za ciemno ustawiony monitor ;/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BSKraków Zobacz posta
    Za Andrzejem , trochę kontrastu i deczko ciemniej , u mnie na dwóch monitorach bardzo jasno , a ogólnie panorama super
    zgadzam sie

Domyślnie

przepaliles na srodku zdjecia......cos nie tak z kolorami....robiles juz zywsze! No i jak wspominali brak kontrastu i przyciemnic!!!

Domyślnie

podoba się, uwagi jw, może jeszcze bym wyostrzył, a tak w ogóle to widok podobny do tych z mojego pobytu na Nordkappi i w Tromso
    D700; trochę szklarni i takich tam jeszcze gratów
    http://www.maciejszamalek.pl

Domyślnie

ja bym ten kontrast dodał i bedzie ok ..bardzo mi się podoba
    pozd.

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi tylko ostrości brakuje .

Domyślnie

Dzięki Kulten i Klrens, i Grzesiek tez oczywiście Kulten nie wiem co z tą ostrością, mi sie wydaje ostre, ale zakładam , że masz lepszy monitor od mojego to wiesz lepiej. Nie moge Ci jakos odpowiedziec w teju materii, w użyciu sigma 10-20, wyostrzanie "smart sharpen" po zmniejszeniu.
    Zbytnia jasność jest wynikiem moich niezbyt udanych eksperymentów z kalibrowaniem gównianego lcd, takze wybaczcie, mam nadzieje, że to juz sie nie powtórzy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów