Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    10.4
    Ogolnie nie narzekam. A nowy kupie jak sie obecny popsuje.
    Bo i nie ma co narzekać. Cholerycznie lubiłem swojego PB17 - z 10.4 chodził wyśmienicie. Ale intele są szybkie - to jest bardzo widoczne. Folder z nefami wskazany w ViewNX po prostu otwiera się z już widoczymi miniaturkami. Akurat nie wykorzystuję tego za często - dla mnie, przy tym co robię, jednak podstawą jest Bridge. Ale mnie się nie spieszy. W każdym bądź razie jeśli już gdzieś jadę i zrzucam foty w laptopa to przeglądam w ViewNX. Błysk. W domu na stacjonarnym selekcjonuję już w Bridgu.

Oszczędny w słowach Awatar mike555
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [rK] Zobacz posta
    (...) Xee, ktorego uzywam i ktory doskonale pokazywal RAWy z EOSa 1D, NEFy wyswietla tylko w postaci prewek 160x120 pixeli.
    Z mojego d50 wszystkie NEF'y program Xee ver2.0 wyświetla poprawnie (full screen również.), a OS to 10.5.
    Znalazłem jeszcze cosik takeigo, ale nie wiem jak z jego funkcjonalnością. http://www.fileguru.com/I-Fun-Viewer/screenshot
    pozdrawiam, mike
    "Inspiracja istnieje, ale musi zastać cię przy pracy."

Domyślnie

U mnie 10.6 otwiera nefy z d80 bez problemów, i Preview i finder

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

U mnie tak samo Snow Leopardzik otwiera wszystko bez problemów i całkiem szybko a napewno dużo szybciej niż było to w 10.5x.
    Nikon D750 | Nikkor AF-S 70-200 F4 VR | Nikkor AF-S 35 1:1.8G | Nikkor AF-S 50 1:1.4G | Σ 24-70 2.8 HSM | SB-900

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów