Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ring of Kerry.

Domyślnie Ring of Kerry.

Zdjęcie z ostatniego pobytu chyba najładniejszego miejsca w Irlandii

Pozdrawiam.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Eeee no miejscoweczke znam doskonale.....to jest zrobione z Ladys View na odcinku Ring of Kerry......
    Calkiem ladnie ale (moze to wina monitora w pracy) czernie straszne w LD a LG spalona....

Domyślnie

No moze ta lewa strona dostala troszke od slonka :/

Domyślnie

Ja też znam tą miejscówke doskonale, i generalnie zgadzam sie z Gregiem77, za duże kontrasty, za głębokie czernie, zdjęcie wygląda jak by bylo robione w samo południe. Wiem, że z tego widoku da sie wycisnąć o wiele więcej, także jestem raczej na nie.

Domyślnie

pierwsze co rzuca się niekorzystnie w oczy, to komprecha. Brak szczegółów i trochę ostrości. Ale to są kwestie typowo techniczne. Gdyby nie to - udane zdjęcie. Bardzo ciekawa perspektywa i podział warstw, szczególnie patrząc na jezioro. 138kb to zdecydowanie dolna granica. Chętnie zobaczę to zdjęcie bez tak dużej utraty jakości

Domyślnie

no jakościowo troche padło... ale kadr świetny , muszę kiedyś tam pojechać

Domyślnie

Ani kadr,ani obrobka...schrzaniłes,sorry.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No pory dnia nie da się ominąc Wrócę tam może za jakiś czas, ale to potrwa. Zobaczymy!
    Tu link do większej wersji zdjęcia http://www.flickr.com/photos/4180240...56725/sizes/l/

berregaard - mozna szerzej ? Jestem ciekaw swoich bledów. Zdaje sobie sprawe z kontrastów, ale co jeszcze?

Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    No pory dnia nie da się ominąc Wrócę tam może za jakiś czas, ale to potrwa. Zobaczymy!
    Tu link do większej wersji zdjęcia http://www.flickr.com/photos/4180240...56725/sizes/l/

berregaard - mozna szerzej ? Jestem ciekaw swoich bledów. Zdaje sobie sprawe z kontrastów, ale co jeszcze?

Pozdrawiam.
    Kontrast,saturacja,przepały,nieostrość,podpisik ..z grubsza tyle i nie wiem co miało być tematem..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No trudno, ale dzięki za odpowiedz!
    Pozdrawiam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów