Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: fallout

Domyślnie

2 pierwsze zdecydowanie lepsze, 3 i 4 modelka nie zagrała
    pozdr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Jakby Ci to delikatnie powiedzieć..... niestety to już nie to. Chyba nie ma co walczyć na siłę, albo chwilę odetchnąć. 3L - mina do kitu, naburmuszona. 3P - jedna jaskółka wiosny nie czyni. 4L - otoczenie ok, ale poza do kitu, sztywno, chciałoby się akcji, a nie stania i czekania na atak mutantów. 4P - fajna, ale zupełnie solowo, bez związku z pierwszymi. No i ten róż jakoś dla mnie się gryzie z całą resztą. W tej konwersji na pierwszy rzut oka powinien zamienić się w brąz lub okolice jasności skóry. Tu trochę dziwnie na moje oko wygląda. Ale ja mam dziwne oczy i wzrok popsuty.
    Zostałbym zatem przy dwóch pierwszych i tyle, wnioski ewentualnie na przyszłość.

EDYTKA: Tak mi jeszcze przyszło skojarzenie z reporterki. Warto fotografować otoczenie, szczegóły w miejscu stylizacji - potem czasem się to przydaje, jakiś nowy pomysł wpada do głowy jak można pewne rzeczy połączyć. Fotografować w różnej skali najlepiej. I w pionowych kadrach, które łatwiej połączyć z modelkami. Okno, beczka, kanister, drzwi...
    Mi nie trzeba mówić delikatnie. Tym bardziej, że się z Tobą w tej kwestii zgadzam.
    Dla ciekawskich dorzuciłem jeszcze wersję 'przed i po' pierwszego kadru:
    http://www.krzysztofdabrowski.art.pl/makeover.html

.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta

.
    Krzyś. Ja jestem bardzo ciekawski.
    Napisz kilka słów jak to zrobiłeś.
    Początkującym się przyda.
    STRONA - BLOG - VIDEO D300s,D80,N50f1.8,T17-50f2.8,SB-800,Manfrotto 055Xprob.

Domyślnie

Jakieś te zdjęcia... brudne
    SUPER!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Super! Jakby ten oryginał można było sobie ściągnąć... to każdy mógłby poćwiczyć sam! Choć nie wiem, czy te wszystkie refleksy z JPEGa się wyciągnie aż tak. Jeszcze raz podkreślę - super tę zieleń uzyskałeś (wraz z refleksami itp). A nic tam nie malowałeś samemu po szybkach?

Domyślnie

fotomagik: Teraz możesz przyznać, że wcale nie było to takie skomplikowane.
    pinokio: Dzięki.
    mOSAd: Odnośnie obróbki - link ...i oryginał jeśli chcesz poćwiczyć: nef (jak widać szału nie robi).

Domyślnie

slowo fallout wzbudza we mnie dreszcze, bo od wielu lat jam jest uzalezniony od tej giery ...teraz od kolejnej 3 czesci

Domyślnie

obydwie prace perfekcyjne , jak dla mnie perfekcja w 100%
    NIKON D700 /\ T28-75/2.8 /\ N50/1.8 /\ N85/1.8 /\ N100/2.8 /\ S70-200/2.8 /\ SB900 /\ ITD
    www.fotorobert.com.pl

Domyślnie

Kurcze, ale mi tu brakuje jakiegoś brudnego klucza w jednej ręce, i kawałka samochodu w drugiej Np. upaskudzonej turbiny
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

Do tematu: makeover: fallout, dorzuciłem nagranie z dzisiejszego pokazu on-line: link do postu (jeśli kogoś interesuje proces obróbki krok-po-kroku).

.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów