Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Wątek: Burren III

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Ja zdjąłbym tylko saturacji z rozbijających się o klif fal
    Wlasnie o tym mowa.....moj blad sciagalem niebieski ze skal i nie zwrocilem uwagi na kolor wody

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    No właśnie powstrzymałem się od podobnego komentarza na widok Twojej wersji i Kultena....
    A woda nie jest zbyt niebieska,prawie nie ma niebieskiego,oprócz części pod klifem..
    Czyli odbior masz taki jak u mnie......to znaczy ze z moim monitorem jeszt ok!

Domyślnie

Moja wersja, wiecej nie mogłem z tego wycisnąć... Powiedzcie czy nie jest za jasno, jeśli tak to pieprze ta całą kalibracje monitora i wracam do fabrycznych ustawień, bo odkąd zacząłem bawić sie jasnością monitora to wszyscy mówią, że zdjęcia za jasne...

Domyślnie

Fakt,coś masz z kalibracją.....skałki jakby śniegiem pokryte i część morza biała...ale niebo ładne..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Ja zdjąłbym tylko saturacji z rozbijających się o klif fal
    tak to sie rzuca w oczy ale tylko tam reszta jest ok.

Domyślnie

dwojka lepsza. Na jedynce masz za szary dol zdjecia mz. Podbilbym tez kapke kolory.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Moja wersja, wiecej nie mogłem z tego wycisnąć... Powiedzcie czy nie jest za jasno, jeśli tak to pieprze ta całą kalibracje monitora i wracam do fabrycznych ustawień, bo odkąd zacząłem bawić sie jasnością monitora to wszyscy mówią, że zdjęcia za jasne...
    O kurcze pojechales! Wracaj do ustawien fabrycznych i zobacz co tobie wyszlo!

Domyślnie

Wiesz co Grzesiek, ja Ciebie musze zaprosic chyba do siebie i sam zerkniesz wg. swoich zdjeć, poustawiasz, bo inaczej to ja tego nie widze...

Domyślnie

Dwójka jest genialna! Na jedynce uciekłbym na dole z niebieskim na "kanale"...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Wiesz co Grzesiek, ja Ciebie musze zaprosic chyba do siebie i sam zerkniesz wg. swoich zdjeć, poustawiasz, bo inaczej to ja tego nie widze...
    Tak zrobimy!

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów