Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 62

Wątek: Burren III

Domyślnie

Obie foty dobre, ale dwójeczka jest świetna, bardzo do mnie trafia naturalny i miły dla oka kolor, bardzo dobra praca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    Na 1. Fajne miejsce w udanym kadrze... Niestety mocno trąci kiepskim HDR-em...
    To nawet nie stalo obok HDRa!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    To nawet nie stalo obok HDRa!
    Tylko mówię, że trąci.

Sam jestem zwolennikiem softowego "doświetlania" niektórych części krajobrazu. Ale tutaj na jedynce to wygląda sztucznie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    Tylko mówię, że trąci.

Sam jestem zwolennikiem softowego "doświetlania" niektórych części krajobrazu. Ale tutaj na jedynce to wygląda sztucznie.
    Spoko.....ciezki temat bo dopiero po czasie widze ze polar ktorego wtedy uzywalem spier.... mi cala kolorystyke i ostrosc na zdjeciach.....NIGDY NIE KUPUJCIE TANICH FILTROW!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Tego,nr.1 nie kupuję..sorry.Drugie lepiej,ale życia...mało...Żebyś bardziej wydobył światełko na klifie,w środku....
    Masz tylko trochę światła z prawej i.....na łączeniu z niebem...na jedynce
    Ostrości brak na podłodze...zresztą sam wiesz....
    zgadzam się z Andrzejem - jest wszystko ok.tzn kadr, kolory, motyw - ale brakuje światła Grzegorzu, fotki sa jak przygaszone (szczególnie jedynka) dwojka się broni ale mozna by się postarać wydobyć z niej coś więcej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    zgadzam się z Andrzejem - jest wszystko ok.tzn kadr, kolory, motyw - ale brakuje światła Grzegorzu, fotki sa jak przygaszone (szczególnie jedynka) dwojka się broni ale mozna by się postarać wydobyć z niej coś więcej
    Swietnie wiec wrzuce NEFa do sciagniecia i niech mi ktos pokaze jak powinna wygladac 2. widze pewna mgle tutaj jakies przygaszenie ale sobie z tym nie radze.......nie moge przeskoczyc.....
    Cala seria zdjec z tego wyjazdu przy takim swietle.....masakra nie ostra i do tego taka zamglona....
    NEF jest zle naswietlony wiec sie nie smiac.......ale jak widac mozna z niego cos wydusic....
    Wrzuce jak dotre do domu

Domyślnie

NEF do pobrania gdyby ktos zechcial pokazac mi jak najlepiej to obrobic.....oczywiscie mowie o zdjeciu nr. 2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    NEF do pobrania gdyby ktos zechcial pokazac mi jak najlepiej to obrobic.....oczywiscie mowie o zdjeciu nr. 2
    Coś pomodzę,ale wieczorkiem.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

W obu przypadkach dobre prace. Dobre światło i fajne wykonanie. Lubię takie

NEFa chętnie zassam i skatuję po swojemu
    D80 plus kilka klamotów.

kulten
    Gość

Domyślnie

Ok, też rzucę okiem na NEFa .

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni