Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17
    Oszczędny w słowach Awatar Tooomek16
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie dyfuzor do SB600

Witam
    Proszę o podpowiedz jaki dyfuzor kupić do lampy sb600 ?

Domyślnie

ja sobie kupiłem Stofena
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

A ja kupiłem sobie Danio takie na gołda zjadłem umyłem pudełko i za łożyłem na sabinke przy użyciu gumki recepturki
    koszt:
    danio waniliowe 1,69zł
    gumka 0.02 gr
    2 śniadanie gratis
    działa to podobnie do tych dyfuzorów z allegro za kilkanaście zł a na początek starczy lepie po oszczędzać i kupić softa
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Oszczędny w słowach Awatar Beleg
    Miasto
    Poznań/Międzyrzecz

Domyślnie

widmin- dobry patent i humor poprawia

Domyślnie

po próbach z licznymi dyfuzorami za ok 20 - 30 plnów, zakupiłem stofena i to jest to, naprawdę widoczna różnica,pozdrawiam!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

widmin padłam
    Tooomek16 - sprawdź to http://www.foto-tip.pl/sklep/dyfuzor_t6-p-637.html lub to http://www.foto-tip.pl/sklep/dyfuzor...00-p-1243.html Ten drugi wydaje się być lepszy. Ja posiadam coś takiego, jak ten pierwszy, prostokątny.
    Katarzyna

Oszczędny w słowach Awatar Tooomek16
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój

Domyślnie

koziołek_matołek i jak sprawdz sie ten pierwszy ?? daje rade

Domyślnie

Daje rade, spokojnie. Nie narzekam. Fajnie oświetla. Nawet lepiej niż z samą lampą - mam na myśli, bardziej równomiernie. Rozprasza nie tylko na wprost, ale i na boki. Nakłada się go zwyczajnie. Jak dużo biegasz, to może się czasem odczepić, ale generalnie nieźle się trzyma. Sam od siebie nie spada i nie odczepia się. Jedynie jak biegasz za czymś Ja focę stacjonarnie, więc z tym nie mam problemów
    Katarzyna

Domyślnie

musline-jogurt z musli.kubek większy od danio-lepiej rozprasza światełko i drugie śniadanko większe.poważnie to mam stofena i jest bardzo fajny.pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów