Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Skróty klawiszowe akcji w PS przestały działać

Dziwny problem wcześniej nigdy mi się to nie zdarzyło. Przestały działać skróty klawiszowe do akcji w photoshopie.

są zdefiniowane ale zero reakcji. usunąłem je dodałem na nowo i dalej nic. po prostu nie reagują na skrót.

sprawdziłem nawet ustawienie klawiatury w systemie ale jest bez zmian (PL, polski programisty jak było wcześniej).

przejrzałem preferencje ale raczej nic nie widziałem co by mogło być nie tak. przywróciłem domyślny obszar roboczy ale dalej nic.

Ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak?

Domyślnie

jakis scroll lock czy num lock? nie wiem, zgaduje

Domyślnie

Reset obszaru roboczego raczej nic nie da. Sprobuj zresetowac konfiguracje Photoshopa. Ctrl+Shift+Alt podczas jego uruchamiania.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

ok dzięki za pomoc. oczywiście wyszło że najsłabszym ogniwem znowu okazał się człowiek

ostatnio kupiłem bezprzewodową klawiaturę a że nie było zwykłych tylko takie z mnustwem dodatkowych klawiszy to przy F12 (który używam przy skrótach) jest jakiś "F Lock" i musiałem go wcisnąć przez co blokował wszystkie funkcyjne a zamiast nich jakieś inne pierdoły były

człowiek uczy się całe życie a i tak ... szkoda mówić

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez life Zobacz posta
    ok dzięki za pomoc. oczywiście wyszło że najsłabszym ogniwem znowu okazał się człowiek
    Jak to sie mawia -- problem lezal miedzy monitorem a oparciem krzesla.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Uprawnienia umieszczania postów