Co za chała. Niech to poprawią jak najszybciej bo zbieraja im sie kolejne minusy ktore odciagaja mnie od update'u![]()
Szukaj
Co za chała. Niech to poprawią jak najszybciej bo zbieraja im sie kolejne minusy ktore odciagaja mnie od update'u![]()
A myslicie ze pilota poprawia? Tak zeby dzialaly inne aplikacje a nie tylko itunes i front row ?
bo ja bardzo czesto tego pilota uzywam przy ogladaniu filmow![]()
A co? Tez nie dziala? :P Z tego co wiem na leo VLC normalnie korzystalo z niego, na snow juz to nie dziala?
to co wyczytalem w necie :
"Przede wszystkim: pilot Apple stał się bezużyteczny. Nie działa bowiem funkcja uaktywniania trybu wyłączności, przez co PYM Player (i każdy inny program, sterowany pilotem) nie może zarezerwować pilota tylko dla siebie. Na skutek tego przyciski pilota zawsze włączają Front Row, zawsze regulują głośność i zawsze uruchamiają iTunes, niezależnie od tego, do czego chciałby użyć ich bieżący program."
A Sofa Control nie dziala?
Stopka sropka... wybitnie niekomercyjna.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Capture NX2 tez nie działa - i jakoś kulawo idzie im wydanie łatki
Jak nie działa jak działa. Przynajmniej wersja CNX 2.2.2, którą mam. Wszystkie aplikacje Nikona działają bezbłędnie, podobnie jak Lightroom i Photoshop Elements 6.
Skontaktuj się z nami