Wczoraj zrobiłem update i wszystkie aplikacje Nikona jak działały tak nadal działają...
Szukaj
Wczoraj zrobiłem update i wszystkie aplikacje Nikona jak działały tak nadal działają...
Nikon D750 | Nikkor AF-S 70-200 F4 VR | Nikkor AF-S 35 1:1.8G | Nikkor AF-S 50 1:1.4G | Σ 24-70 2.8 HSM | SB-900
a do mnie dziś właśnie zawitała paczka AirMail z UK a w niej update do SnowLeopard'a jestem już*po instalacji i WOW śmiga naprawdę szybko, specjalnie nie czytałem opinii innych recenzentów, nie oglądałem testów aby przekonać*się*na własnej skórze i faktycznie, zrobili kawał dobrej roboty. LR2 po prostu lata :] Oby więcej takich systemów, bo wszystko idzie w dobrą stronę.
Sprzęt kupiłem w UK, więc kwalifikowałem się na upgrade za 10$ czy ileś tam równowartość w £. Wypełniłem formularz na polskiej stronie apple, wydrukowałem i wysłałem z Polski wraz z potrzebnymi dokumentami do UK. Całość trwała mniej jak dwa tygodnie. Dziś otrzymałem przesyłkę z płytką![]()
Dzieki
Czyli tak jak myslalem
10.6.1 noooooo teraz jestem zadowolony jeszcze bardziej .
Linksys router eNkowy działa mi poprawnie a już traciłem nadzieje![]()
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
... no to mały edit do linksysa nie moge sobie zmienić ręcznie kanału ale to nie wina upg![]()
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
A niech mi ktos powie jedna rzecz. Bo juz sie naczytalem roznych opini.
W zwyklym leo korzystalem czesto z takiej malej dogodnosci. W docku mialem ikone PSa, budzuje sobie po sieci w safari i np widze fajny obrazek, przeciagam go na ikone PSa a tem otwiera sie i jest gotowy do edycji przeciagnietego obrazka.
Moze ktos z was sprawdzic czy takie cos dziala w snow? Bo podobno ludzie maja z tym problemy :/
Skontaktuj się z nami