Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Nordkapp

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Nie bądź taki skromny
    Kadrami 2 i 4 pokazałeś, że lajkonikiem nie jesteś. To, że fotografiom brakuje nieco obróbki, o której wspomniano w postach wyżej nie oznacza, że są złe. Ja myślę, że są dobre i mam nadzieję, że masz ich na dysku setki...i się nimi z nami podzielisz
    Cały secik mi się podoba z naciskiem właśnie na 4 i 2.
    Sam Nordkapp jest trudny do sfotografowania, zazwyczaj jest się tam raz w życiu i pod takim wrażeniem, że wiedza o ahtystycznym kadrowaniu są gdzieś tam...no wiesz Ten globusik to prawdziwy koniec świata.
    No własciwie jesli chodzi o krajobrazy to az tak czesto ich nie focę, ale fakt że kilka kadrów jeszcze sie znajdzie, co do obróbki to fakt ze długa droga przede mną, ale obiecuję że nad tym mocno pracuję Jesli chodzi o Nordkapp to masz zupełną rację - często się tam nie zagląda, jeszcze trudniej o ładną pogodę a byłem tam w okresie "białych nocy" i słoneczko tak dowalało że trudno było sie dobrze ustawić, a na czekanie na właściwą porę...cóż współwycieczkowicze nie byli skłonni przystać na tak daleko idące ustepstwa Może kiedyś w przyszłości....
    D700; trochę szklarni i takich tam jeszcze gratów
    http://www.maciejszamalek.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Nie bądź taki skromny
    Kadrami 2 i 4 pokazałeś, że lajkonikiem nie jesteś. To, że fotografiom brakuje nieco obróbki, o której wspomniano w postach wyżej nie oznacza, że są złe. Ja myślę, że są dobre i mam nadzieję, że masz ich na dysku setki...i się nimi z nami podzielisz
    Cały secik mi się podoba z naciskiem właśnie na 4 i 2.
    Sam Nordkapp jest trudny do sfotografowania, zazwyczaj jest się tam raz w życiu i pod takim wrażeniem, że wiedza o ahtystycznym kadrowaniu są gdzieś tam...no wiesz Ten globusik to prawdziwy koniec świata.
    No i musze sie zgodzic........
    pokaz wiecej......zazdroszcze tym co moga pofocic Norwegie......ale....jest to jeden z moich celow! Pewnego lata zjade Norwegie i te fiordy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No i musze sie zgodzic........
    pokaz wiecej......zazdroszcze tym co moga pofocic Norwegie......ale....jest to jeden z moich celow! Pewnego lata zjade Norwegie i te fiordy
    No to jak się będziesz wybierał to daj znać, udzielę kilku rad, bo ja w tym roku miała zbyt małoczasy a zbyt duzo do zobaczenia no i pogoda tez wazna rzecz
    D700; trochę szklarni i takich tam jeszcze gratów
    http://www.maciejszamalek.pl

4 i 2 bardzo dobre kadry.

Co do niebieskiego - mam podobne odczucia jak borregaard
    NIKON - system

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szamał Zobacz posta
    No to jak się będziesz wybierał to daj znać, udzielę kilku rad, bo ja w tym roku miała zbyt małoczasy a zbyt duzo do zobaczenia no i pogoda tez wazna rzecz
    Zapamietam!
    Dzieki.....ale chyba juz nie w tym roku!

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

4 miażdży wszystkie
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Nie sposób się nie zachwycić i przejśc obojętnie do kolejnych wątków. Świetne miejsca, niezłe foty...
    NIKON

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów