1 i 4 bardzo najs, w 2 troszke za cukierkowate niebo, ale fajny widoczek3 ok.
Wszystkie chyba delikatnie przeostrzone![]()
Szukaj
1 i 4 bardzo najs, w 2 troszke za cukierkowate niebo, ale fajny widoczek3 ok.
Wszystkie chyba delikatnie przeostrzone![]()
4,2,1 = kolejność nieprzypadkowa..
1,3,4 super, w 2 jak shao pisze cukierasy
4 wymiata![]()
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Obetnij kawalek nieba nad globusema urwisko mi nie pasuje bo ta krzywizna i PD rog troche draznia (mnie
)
![]()
2 i 4 ale przydalo by sie popracowac nad tymi zdjeciami ciutke dluzej. na 2 niebo wyszlo zbyt cukierkowemozna z niego znacznie wiecej wyciagnac. co do 4 to jakos mnie te pomarancze sa zbyt blade no i cos kiepsko z ostroscia na 4...wdodatku mdlo jest w DP...
2 i 4 poza drobnymi uwagami już powiedzianymi bardzo fajne
Chyba maiłeś całkiem niezłą pogodę jak na tamte rejonyZ uwzględnieniem wcześniejszych uwag kolegów - fotki są całkiem OK - ale ze mnie żaden tam autorytet
![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
Nie bądź taki skromny
Kadrami 2 i 4 pokazałeś, że lajkonikiem nie jesteś. To, że fotografiom brakuje nieco obróbki, o której wspomniano w postach wyżej nie oznacza, że są złe. Ja myślę, że są dobre i mam nadzieję, że masz ich na dysku setki...i się nimi z nami podzielisz
Cały secik mi się podoba z naciskiem właśnie na 4 i 2.
Sam Nordkapp jest trudny do sfotografowania, zazwyczaj jest się tam raz w życiu i pod takim wrażeniem, że wiedza o ahtystycznym kadrowaniu są gdzieś tam...no wieszTen globusik to prawdziwy koniec świata.
Skontaktuj się z nami