Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: który LowerPro

Domyślnie

Jestes z Grodziska to proponuje wybrac sie do Ursusa do torbylowepro.pl i poprzymierzac sobie rozne torby (maja bardzo duzy wybor i bardzo spoko obsluge)

Domyślnie

Dell, taki na zdjęciu, do Vertex 200 AW nie wejdzie - sprawdziłem organoleptycznie.
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

czyli w ostateczności bede musial albo zakupic baterię normalną 6 komorową by mieć na gładko lapka + tą drugą nosić gdzieś w plecaku albo nie kupować baterii i nosić lapka bez baterii przyczepionek a samą baterię w przegródce od sprzętu foto i chyba tak zrobię tylko myślę żeby się styki nie uszkodziły jak będzie "dziura" w lapku po baterii na czas transportu hmmm.

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    Jestes z Grodziska to proponuje wybrac sie do Ursusa do torbylowepro.pl i poprzymierzac sobie rozne torby (maja bardzo duzy wybor i bardzo spoko obsluge)
    super, dzięki! w poniedziałek tam zawitam

jeden plus dla computrekkera dla mnie >> ma wysokość 45 a compurover 55cm a więc nie wygląda tak bardzo jak plecak "podróżny" i wystarczyłby mi wymiarami. tylko jeszcze rozwiązać to z tym lapkiem.. najwyżej jakiś pokrowiec się na niego walnie by te styki uchronić za 30zł i to będzie rozwiązanie tylko jeszcze z tą baterią wymyśleć gdzie ją włożyć jak już zakupię 70-200/2.8 (vr?) - to może być ból wtedy..
    Ostatnio edytowane przez Anar ; 29-08-2009 o 18:55
    D80 | D600, N16-35 | EIZO SX22, i1 Display Pro | WWW | Vieworld Photo Magazine

Domyślnie

jeszcze znalazłem coś takiego: Lowepro Stealth AW II << przyjmuje on grubość lapka do 5cm (mój 5,4cm) więc może się upcha... ale długość lapka 35,5cm a mój ma 35cm... wiem wiem zagospodarowanie będę miał na maxa o ile suwaki się zamkną do końca i nie popękają -.-"

ostatnią szansą jest DaKine seria photo - SeQuence jest ciekawy ale cena trochę odstrasza 550-600zł i do tego ciężko go dostać w sklepie tak aby móc go pomacać :/

coś jeszcze znacie może dobrego gdzie upchałbym swojego lapka? i żeby plecak nie wyglądał jak turystyczny swoim wysokim gabarytem?

Domyślnie

przymierzyłem i faktycznie do computrekkera laptop o grubości 5,4cm nie wchodzi - trzeba wyjmować baterię - jedyne wyjście wyjmować gąbki w przegrodzie od aparatu i tam chować laptop + jakieś rzeczy, druga opcja wyjmować baterię - ale takie bawienie się tym ciągle może się wyrobić...

na dłuższe wyjazdy ten compurover super sprawa! naprawdę aż miło go się nosi i w góry może być niezastąpiony i do niego wchodzi swobodnie laptop z baterią - kiedyś sobie taki sprawie ale do mojego użytku na studia + koncerty odpada on bo jest za wieelki.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów