Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Magiczne Światło cz. 2

1.

Więcej będzie na stronie jak w końcu zadziała update, który już 3 dzień jest na serwerze, a na stronce coś się go doczekać nie mogę... :/

Domyślnie

jest lepiej niż poprzednio w moim odczuciu.

Domyślnie

pięknie to wyszło. gratulacje

Domyślnie

oj tylko dlaczego tak strasznie kolorowy szum wylazl? zbytnio wyciagane z cieni tu by warto bylo zastosowac podwojna ekspozycje. poprawnie naswietlic gore i dol i polaczyc w calosc

Domyślnie

Ogólnie,mnie,bardziej pasi niż poprzednie,ale ,niestety....,Grudzinsky ma rację.....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    oj tylko dlaczego tak strasznie kolorowy szum wylazl? zbytnio wyciagane z cieni tu by warto bylo zastosowac podwojna ekspozycje. poprawnie naswietlic gore i dol i polaczyc w calosc
    Owszem... Jest kolorowy szum, który przeszkadza... W zakresie mniejszego drzewa i na początku krzaków... Mój błąd, że nie dopracowałem tego...

2 ekspozycje powiadasz... Ledwie zdąrzyłem dobiec w odpowiednie do zrobienia tego zdjęcia miejsce przez krowie pastwisko... Wyciągnąłem aparat, zrobiłem zdjęcie i to cudne zjawisko zniknęło...

Domyślnie

tak.....duzo lepiej niz poprzednio.....piekne kolorki i sam moment!!!!
    Ale koledzy juz wczesniej wspominali o nie dociagnieciach....prawda!

Domyślnie

Ściągnij tylko trochę koloru i światło w tych najaśnieszym miejscach i będzie się podobać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barbi Zobacz posta
    Ściągnij tylko trochę koloru i światło w tych najaśnieszym miejscach i będzie się podobać.
    Moja wizja została już zaprezentwana... Masz jednak moje zielone światło na ściągnięcie tego co Ci się nie podoba na HD-ka i zaprezentowanie własnej... Chętnie obejrzę... Powiem więcej... Mam nadzieję, że obejrzę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    Moja wizja została już zaprezentwana... Masz jednak moje zielone światło na ściągnięcie tego co Ci się nie podoba na HD-ka i zaprezentowanie własnej... Chętnie obejrzę... Powiem więcej... Mam nadzieję, że obejrzę...
    OK, nie ma sprawy . W prawdzie nie jestem dobra w obróbce, ale dla Ciebie zrobię to. Pracuję, dlatego zrobię to w trakcie weekendu, i na pewno wrzucę to na Twój wątek. Mam tylko prośbę, wyślij mi to zdjęcie na PM, w takiej formie, co mogłabym go obrabiać. Wiadomym jest, że nie ma co się zabierać do zdjęcia umieszczonego na forum.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów