Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Rejs

Domyślnie Rejs

Leszek Bujnowski

Domyślnie

... wracam do tego zdjęcia po raz drugi. Pierwszym razem powiedziałem - nie, .... ale teraz chyba to kupuję. Otworzę później jeszcze raz

Domyślnie

Fajnie uchwycone, jak coś takiego widzę mówię sobie "Bóg patrzy". Obraz taka metafora ludzkiego życia, podążanie w kierunku światła, po spokojniejszej lub czasem bardziej burzliwej wodzie. Duży trochę kontrast w dolnej części zdjęcia, ciekawy jestem jakby to wszystko wyglądało w bardziej stonowanym b/w.
    "Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"

Domyślnie

Popracował bym jeszcze trochę nad chmurami w miejscu wyjścia promieni, wodą w najjaśniejszych miejscach i poniżej łódki i będzie mz następna bardzo fajna fotka

Domyślnie

Ciekawe zdjęcie może do pokazania na forum, gdzie większość korzysta z czarnego tła przydałaby się delikatna biała ramka, poprawiłoby to odbiór zdjęcia
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ja to kupuję,podoba mi się.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Wchodzę w to.
    LED ZEPPELIN

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Muminek Zobacz posta
    Fajnie uchwycone, jak coś takiego widzę mówię sobie "Bóg patrzy". Obraz taka metafora ludzkiego życia, podążanie w kierunku światła...
    Jesli dobrze widze po lodce to ktos tu raczej wieje od tego swiatla. Moze ma cos "za uszami"

Ale samo zdjecie mi sie bardzo podoba.

Domyślnie

No ja tez w tym widze moc!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów