Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Fajna jedynka - piekna ryba

A co do głosów obruszających się tym, iż martwa to wg mnie męczenie ryby po to tylko aby je wypuszczać zahacza o sadyzm. Moim zdaniem nie ma nic złego w humanitarnym pozbawieniu życia swojej zdobyczy - w końcu człowiek jest drapieżnikiem i takim go Pan Bóg stworzył Poza tym wypuszczanie takich ryb jak np karpie, które nie są naturanym elementem ichtiofauny powoduje tylko eutrofizację, a co za tym idzie pogorszenie jakości wód. Problem ten nie jest taki prosty jak się na pozór wydaje....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antoni Bednarczyk Zobacz posta
    To była wirówka a nie robak
    sorry ale sie nie znam i nic mi to nie mowi, no robak to wiem jak wyglada ale wirowka ...
    tylko pralka Frania mi przychodzi na mysl
    pamietaj, ze teraz jestes na forum fotograficznym i nie kazdy jest ... rybakiem .. heh wedkarzem!

Domyślnie

Widze ze rybka zrobila na was wrazenie, moze byscie cos skrobneli na temat samych zdjec, jestem poczatkujacy i wszelkiego rodzaju pomocne uwagi bylyby mile widziane...

A co do ryb to chyba troszke chlopaki dramatyzujcie... tak to juz u nas jest, jak sie zlowi to sie zabija i zabiera na obiad do domku, a juz przy takim okazje to bylby grzech nie wziasc. Zreszta moj ojciec nie bawi sie w ryby malych gabarytow. A anglia to dziwny kraj, np. maja dwa krany: jeden do zimnej wody a drugi do goracej... i wez tu badz madry i pusc sobie letnia hehehe. A po drugie gdyby ojciec jej nie przyniosl do domku to by nie bylo by zdjec i tego calego zamieszania jekie przez nia powstalo, pelno gapiow, fotografow, wywiadow przez telefon, artykulow w gazetach nastu (nie chwalac sie w "wiadomosciach wedkarskich" kilka zdjec bedzie mojego autorstwa). Czyli widzicie sami, jak to sie mowi "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo", to tylko jedna mala rybka, z powodu jej braku Parseta nie ucierpi az tak bardzo, hihihi

Domyślnie

P.S.

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    sorry ale sie nie znam i nic mi to nie mowi, no robak to wiem jak wyglada ale wirowka ...
    tylko pralka Frania mi przychodzi na mysl
    pamietaj, ze teraz jestes na forum fotograficznym i nie kazdy jest ... rybakiem .. heh wedkarzem!
    Vuki cos dla ciebie... apropos wirówki vel obrotówki...
    cos w tym stylu

Domyślnie

no niezła sztuka, widze, ze i nikon z mody jeszce nie wyszedl
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kwasik Zobacz posta
    no niezła sztuka, widze, ze i nikon z mody jeszce nie wyszedl
    A no... na czterech fotografow wlacznie ze mna, trzech mialo system "N" a jeden "C"

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów