Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No to teraz dałeś czadu... z kolorami.
    Trochę chyba za mocno pojechałeś suwakami w PS.
    Szczególnie to widać na 2 na trawie i bandzie
    Choć nie powiem że tak pojechana jedynka mi się podoba - na nawet bardzo się podoba
    Ale kadry jak zawsze u Ciebie Extraklasa
    PS: co na jedynce "leje" się z silnika ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djjaca Zobacz posta
    No to teraz dałeś czadu... z kolorami.
    Trochę chyba za mocno pojechałeś suwakami w PS.
    Szczególnie to widać na 2 na trawie i bandzie
    Choć nie powiem że tak pojechana jedynka mi się podoba - na nawet bardzo się podoba
    Ale kadry jak zawsze u Ciebie Extraklasa
    PS: co na jedynce "leje" się z silnika ?
    Cóż... Lubię żużel podsaturować... Żużel i nie tylko... Ale czy to aż tak bardzo odbiega od rzeczywistości?

"Leje" się według mnie olej. W maszynach żużlowych smarowanie odbywa się metodą oleju traconego. W trakcie biegu jest on zbierany do specjalnej zlewki. Chyba u Adriana jej zabrakło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    Ale czy to aż tak bardzo odbiega od rzeczywistości?
    Bardzo obiega - popatrzyłem sobie teraz na moje fotki i werszekiego - to wydają mi się takie jakieś smutne, wyprane.
    Podtrzymuję że ta saturacja mi się podoba ale na dłuższą metę może pewnie oko zmęczyć i wypatrzeć światopogląd na kolory
    Zwróciłem uwagę na jeszcze jedno ale dotąd nie pisałem o tym - zdjęcia masz niesamowicie ostre.

Gratuluję i proszę o więcej

Domyślnie

Zwróciłem uwagę na jeszcze jedno ale dotąd nie pisałem o tym - zdjęcia masz niesamowicie ostre.
    Mam zboczenie na punkcie jakości w sportowej (motorowej) fotografii. Póki co za tym na razie nie idzie sprzęt z najwyższej półki.

Gratuluję i proszę o więcej
    W postaci takich migawek mam zamiar zaprezentować sezon 2008 na Golęcinie. 3-4 najlepsze MSZ fotki z każdej imprezy, na której fotografowałem.

Domyślnie

a mi sie te kolory podobaja jacku milo ze spogladasz na moje fotki

co do fotek to bardzo mi sie podobaja najbardziej 4 jednak na meczu to co innego niz brazowym moze kiedys bedzie dane na meczu
    co do zlewki :P to tak sie zastanawiam czy jak na tor sie tak poleje czy to pozniej moze miec jakis wplyw na nawierzchnie? wiadomo ze sie odsypie, ale czy jak zawodnik wjedzie w taki swiezy olej czy go nie poniesie

Domyślnie

3 miód-malina, reszta też dobra, choć kolorki ciut za mocna dla mnie
    D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele

Domyślnie

2 fajna
    Marcin Czapla

Domyślnie

kapitalne fotki
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Uprawnienia umieszczania postów