Szukaj
2 mi się podoba, 3 zaś pomarańczowa ciut...
Pozdrawiam!
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jedynka - podoba mi się buzia. obróbka BW. ładnie. estetycznie. czysto.
dwójka - brudno, nieładnie.
trójka - kolor skóry na nie, mina nieestetyczna,
jesli miało być erotycznie to nie jest.
pozdrawiam.
do ADU
tu przeprosze to ja napisałem Ci kiedyś byłem "oj panie", ale chyba nie tylko ja.
więc za siebie tu przepraszam ,a autora wątku przepraszam za off topic.
siebie też przepraszam, że przepraszam.
![]()
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
jedynka OK 2 OK - ale sztuczny szum trzeba lubić, 3 NIE - za czerwono i białka oczu zbyt sztuczne. ( Kadr OK )
Piękna modelka o egzotycznej urodzie. Zgadzam się z Noviką, 2 świetna, ale ten szum psuje odbiór zdjęcia.
1 super
2 fajny klimat. I szumy go też tworząJak chcecie czystych plasitkowych fotek to już seven robił - samoloty xF do tego symetrycznie, światło
3 białka oczu są niebieskawe, troche bym odjął czerwieni z całości
do ADU
tu przeprosze to ja napisałem Ci kiedyś byłem "oj panie", ale chyba nie tylko ja.
więc za siebie tu przepraszam ,a autora wątku przepraszam za off topic.
siebie też przepraszam, że przepraszam.
[/QUOTE]
E tam, nic sie nie stało
Pozdrawiam
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dobrze pomyślane stylizacje. Najlepsza 2 (podoba mi się to zdjęcie), potem 1. Ogólnie dobre prace. Po kolei:
1. Glamour, rozświetliłbym szarzyzny ciała i skóry do poziomu twarzy co najmniej. Blask, jasność, gładź - jeśli się uda ładnie to uzyskać - będzie pięknie.
2. Bardzo przyjemny portret. Spróbowałbym wersję bez bliku na ustach oraz z węższym kadrem na próbę.
3. Jeśli dobrze rozumiem, miało być kolorow, baltonowsko, kodakowo - kolorystyka wymaga dopracowania moim zdaniem, samo zdjęcie w porządku
Skontaktuj się z nami