Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Samotne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rocket Queen Zobacz posta
    Kreatywnie? Chyba nie całkiem rozumiesz definicję tego pojęcia.

Samo zdjęcie, oryginalne, ale nie porywa, przynajmniej mnie.
    Jak mówię, że zdjęcie jest dla mnie kreatywne to nie znaczy to że jest mało kreatywne lub nie kreatywne lub średnio kreatywne, lub pośrednio kreatywne tylko kreatywne. Ty może uważać co chcesz, ale nie może podważać moich emocji jakie wnioskuje do każde pracy. Dla mnie te zdjęcie jest kreatywne łąka przedstawiona inaczej niż większość zdjęć jakie widziałem w tym temacie. Co do punktu drzewka się zgodzę, faktycznie mógł by być to bardziej mocy punkt.

Domyślnie

Kodi, tylko nie ładuj krzaka w mocny punkt, chyba, że chcesz dołączyć z tą fotką do grona miliarda identycznych publikowanych w Internecie.
    Twoja się wyróżnia, widać, że zrobiłeś to świadomie.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Mnie się podoba tak jak jest ... i drzewko tam gzie jest.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Nie wiem jeszcze co to sprawia ale bardzo dobrze odbieram tę fotografię.
    Mam takie same odczucia.

Sądzę, ze pierwsze skrzypce gra tu jednak wspanialy zielony dywan, a krzaczek jest tylko małym informatorem co jest tym dywanem. Dlatego tak bardzo pasuje tu wrzucenie go ot - przypadkowo w górny róg.

Nietuzinkowa fotografia.

Domyślnie

Potwierdzam że kompozycja jest świadoma i jakiekolwiek przesunięcia krzaka burzyłoby moją koncepcję. Mógłbym krzaczora umieścić w mocnym punkcie....ale czy zawsze o to chodzi żeby było klasycznie i poprawnie
    Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
    D80 + 18-200 VR+Marumi-fujiyama DHG

Domyślnie

Ogólnie - fotka na tak... Tylko umiejscowienie krzaczka - hmmmm... nie mogę się zdecydować czy mogło być gdzieś w kadrze lepsze miejsce...
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów