Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Botanic Garden

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Botanic Garden

Sup !

modelka Ag / 8fi Models http://www.8fimodels.com/
    makeup Joanna Wolff http://www.joannawolff.iportfolio.pl/

Tutaj wrzucam tylko część, reszta _11 zdjęć_ dostępna na www.photoessence.org/026

1234
    komentarze mile widziane
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ogólnie bardzo mi sie podoba, ale na 4 nie podoba mi sie, ze modelka chwyta posag ;P ale to tylko moja wizja ;P naprawde Ładnie
    Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam

Domyślnie

Mi się podoba tylko 1
    2 nienaturalna poza jakby miała upaść do tyłu
    3 modelka wygląda jak jakiś placek...jakos tak płasko to wyszło
    4 też jakaś poza dziwna, nie wspomnę o podkolanówkach...co ma żółty do fioletowego i zielonego...jakos mi się to wszystko gryzie za bardzo
    Pozdrawiam!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mam podobne odczucia jak Adu. 1 fajnie uchwycona widać delikatność urody modelki jest ładne rozmycie fajnie się patrzy. Patrząc na 3 trudno jest odczytać intencje, modelka ma zamknięte oczy, obejmuje pomnik i przy okazji leży.
    Tymczasem Nikon

Domyślnie

Masz talent i niezłą wizażystkę.

Domyślnie

przepiękne kadry!
    człowiek uczy się całe życie. Jestem tu.

Domyślnie

wiem że prawie upada, wygląda jak placek i intencji nie da się odczytać - aż mi głupio teraz.

holla i dzięki!
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie wiem od kiedy w modzie/glamour pozy mają być naturalne. Ale mi się zdjęcia podobają

Domyślnie

dokładnie, niektórzy chyba piszą żeby coś napisać, naturalne pozy i sesje modowe hehe.. zdjęcia spoko, co rzadko się w tym dziale zdarza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deport Zobacz posta
    dokładnie, niektórzy chyba piszą żeby coś napisać, naturalne pozy i sesje modowe hehe.. zdjęcia spoko, co rzadko się w tym dziale zdarza.

Ja, oglądając zdjęcia z działu moda/glamour i zdając sobie sprawe że zdjęcia sa pozowane i reżyserowane zazwyczaj nie odnosze wrażenia jakby Pani miała upaśc albo zemdleć łapiąc się pomnika. Więc można osiągność efekt zadawalający mimo wszystko...
    Dla mnie te fotki technicznie są jak najbardziej na tak, niestety pozy juz niekoniecznie. Dlatego piszę o moich odczuciach ( deport nie robie tego po to żeby COŚ napisać) A odczucia kilku a nawet kilkunastu osób na ten sam temat mogą sprawic ze następne foty będą dużo lepsze....i chyba o to na tym forum chodzi
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów