Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: paulina

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie paulina

d90 + 16-85mm + metz 45 cl-4 z softboxem i ludzki statyw w postaci kolegi gex3m

1.

2.

3.

Domyślnie

Jedyneczka najlepsza! Kolorystyka, szeroki kadr na plus, a przebijające promyki słońca - magia Jedynie tem blik zielony bym skasował, ale to detal, w PSie dosłownie sekunda.

Dwójka taka magiczna, kadrowałbym troche ciaśniej - kwestia gustu, ale sam wymalowany obrazek ładny

Trójka prawa lepsza, osobno wyglądałoby to imo lepiej bo na lewej pojawił sie za ostry cień na twarzy modelki.

PS Od strony technicznej, mówisz softbox? To takie małe na lampe czy jakiś większy? Sam się rozglądam za duzym, ale nie ma ich jak na sabinki zamontowac w łatwy sposób
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    PS Od strony technicznej, mówisz softbox? To takie małe na lampe czy jakiś większy? Sam się rozglądam za duzym, ale nie ma ich jak na sabinki zamontowac w łatwy sposób
    softbox elfo 60x40 i mocny METZ bo z jakąś słabą lampą nie dasz dobrej kontry, już to przerobiłem. np. canonowskie lampy do 540 czy 530 (nie pamiętam) nie nadają sie do błyskania w słoneczny dzień.

mocna lampa do tego typu zdjęc to podstawa.

Cytat Zamieszczone przez kymaj Zobacz posta
    popieram jedyneczka przykuwa uwagę i po lewej na jedynce plamki na matrycy tez bym usunał
    łoł ale wy macie oko ja tego nie widziałem ale to takie małe poza tym na f13 mogą już sie pojawic

Domyślnie

popieram jedyneczka przykuwa uwagę i po lewej na jedynce plamki na matrycy tez bym usunał

w dwójce lekki chaos sie wkradł, ogólnie bardzo pozytywnie!!
    de czysta i szkua

Domyślnie

Masz niesamowitą modelkę. .Jest taka jedna podobna do niej... Chloe Sevigny (w Broken Flowers grała sekretarkę pani weterynarz : D). Specyficzna uroda. Ja bym jej nie odpuszczał i następną sesję zrobił portretową jeśli masz taką okazję. Technicznie 1 ok, 2 za mało widać, 3 jaśniej obydwa i niestety rzuca się w oczy różnica kolorostyczna, na sklejkach to gra albo nie gra (tu nie). Ale i tak mi się podoba : ) wieć czekam na więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez redrumdanyboy Zobacz posta
    wieć czekam na więcej.
    nie ma wiecej, moze z innej sesji

Domyślnie

no no, zajebiaszczo. jedynka super, 3b tez. 2ke bym sobie darowal
    Puszki i słoiki...

Domyślnie

Bardzo ładne zdjęcia i stylizacja. W fotce nr 1 nie podoba mi się pogrubienie modelki taką perspektywą. Ale coś za coś.
    "Nieostrość" to CECHA obrazu a nie wada!
    http://www.dg.art.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów