ja w ogóle staram się nie ostrzyć zdjęć bo wychodzą albo jak płaskorzeźba albo jak poszarpane nitki
Wyostrzyć ale może trochę, i to przy większych zmniejszeniachnp. z 4000 do 500 :P ale ja się nie znam ;D
Szukaj
ja w ogóle staram się nie ostrzyć zdjęć bo wychodzą albo jak płaskorzeźba albo jak poszarpane nitki
Wyostrzyć ale może trochę, i to przy większych zmniejszeniachnp. z 4000 do 500 :P ale ja się nie znam ;D
D90 | sb-900 | N18-105 | N18-85| N50/1.4G
Fajne zdjecia krupcia22 jak na pierwszy raz!
Nie bardzo tylko make-up, nie uzywales w ps blura
Najbardzie przypadla mi do gustu 2
Pozdrawiam Wioletta
Wioletta
Fajne zdjecia krupcia22 jak na pierwszy raz!
Nie bardzo tylko make-up, nie uzywales w ps blura
Najbardzie przypadla mi do gustu 2
o to juz wiem ze choc troche sprostalem zadaniujak choc troche sie podoba, jak by nie bylo komus od kogo sie ucze...
a co do blura nie nie bylo,choc po tylu uwagach jak patrze na niego to coraz bardziej zauwazam ta sztucznosc, szkoda ze dopiero teraz.
juz wiem ze makijaz-ten- byl nie najlepszym wyborem-no coz czlowiek na bledach sie uczy![]()
D700 +mb-d10 | D300 | D80 +mb-d80 | n24-70/2.8 | n85/1.8 | n70-300 VR | n18-135| sb900 +Pro flash bracket | 3x sb600 +dyf. lightsphere || Manfrotto190xprob & 804rc2||
Całkiem przyjemne zdjęcia jak na pierwszą sesję w domowych warunkach. Fajnie, że modelka uśmiechnięta i secik całkiem udany. Bardziej doświadczeni poprzednicy dali konstruktywne uwagi, zresztą sam napisałeś z tym wyostrzaniem, makijaż faktycznie dał efekt jakby zblurowano w PS dość mocno, ale wiem, że to czasem i kwestia ustawienia światła. B/W mi osobiście się podoba. Jak na domowe warunki dobry początek na pewno. Na niektórych zdjęciach faktycznie jakbyś miejsce na podpis zostawił specjalnie. Najbardziej pasi mi nr 2.
"Od życia bez łez, do łez nad życiem swoim"
Skontaktuj się z nami